Zdravím, objednal jsem si TV Toshiba android tv 42. Otevřu krabici a tam obrazovka...nic víc, ani ovladač, ani kabel, návod, prostě nic. Jde o nekompletní balení nebo je normální vše včetně kabelu do zásuvky a ovladače doobjednavat zvlášť, navod si stahnout? Obchod jsem kontaktoval, zatím se ale nikdo neozval.Jde o ověřený obchod. Popřípadě poradi někdo co dokoupit abych to zprovoznil. Děkuji.
Ovladač tam být musí, hledejte v dutinách polystyrenu. Pokud není, tak jste možná dostal vrácené zboží a někdo to neuhlídal. Bohužel, třeba Datart vrácené zboží běžně posílá bez varování jako nové.
ještě jste zapomněl na ten kabel na připojení.-já mám o své Sony to trafo/zdroj uplně mimo tv v takové malé skříňce s kabelem na 220V a druhou stranou se to zapojí konektorem do TV...
Info jsem čerpal z webu, kde tyto TV prodávají a sekce "Obsah balení". A bylo tam pouze to co jsem napsal. Ale jistě to u některých modelů může být jinak.
V nabídce obchodu by u popisu zboží mělo být uvedeno, co je v dodávce příslušenství. Bývá to napsané až na konci popisu. Běžně by v dodávce měl být kabel do sítě (pokud není napevno v přístroji), dálkové ovládání a návod v češtině.
Prodávající poskytne spotřebiteli návod podle odstavce 1 na trvalém nosiči dat. Návod v listinné podobě poskytne prodávající spotřebiteli, pokud o to spotřebitel požádá a není-li to s ohledem na okolnosti nebo způsob uzavření smlouvy, vlastnosti prodávaného výrobku nebo charakter poskytované služby nepřiměřené. § 9 odst. 2 zákona č. 634/1992 Sb. o ochraně spotřebitele - znění od 06.01.2023
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.