Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přetažení souborů z iphone do PC

Od: pupik® odpovědí: 8 změna:

Zdravím,

mám svůj první iphone a bojuju s přetažením souborů z iphone do windows notebooku. Telefon je v PC viditelný, ale když ho otevřu je to prázdná složka.

Nevíte co stím? potřebuji na to nějakou aplikaci nebo jak to vyřešit? děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud jste iPhona jen připojil ale neodemkl, tak se nedivte. IPhone musíte po připojení k PC odemknout!

clen
hodnocení

0x

V té složce je, po autorizaci v telefonu případně instalaci ovladačů v pc, vidět kompletní kamera Roll

iPhone musí byt odemknuty. Nemůžeš stahovat fotky z iPhonu, který není tvůj :)

A muzes v telefonu kliknout na dialog: důvěřovat

Můžeš stahovat i z cizího. Jen ho musíš odemknout!

nickys
hodnocení

0x

Normálně přpojte tel. k PC pomocí USB kabelu. Telefon odemkněte a na výzvu prostě odpovězte "důvěřovat tomuto počítači", nebo tak nějak.

hodnocení

Samozřejmě, že je telefon odemknutý. Ale u andraoidu jsem byl zvyklý právě na to, že mi vyskočil dotaz co chci s telefonem na pc dělat, u iphonu mi nevyskakuje nic.

Když si k tomu sednu, tak ti to za pár minut stáhnu. Ale na dálku? Těžká domluva!

nickys

Ale iphone není android. Koukám "těžká písemná práce, těžká".

nickys

Taky pokud jste "zvyklý na android", čeká vás ještě mnoho překvapení.*sok*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]