Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co znamenají symboly na myčce?

Od: hanesz odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
mám myčku od firmy Beko. Součástí byl samozřejmě i návod, kde jsou popsány jednotlivé funkce.
V manuálu však chybí grafické znázornění funkcí na dveřích myčky.
Přikládám foto těchto symbolů a budu rád, když mi někdo z Vás sdělí, co je jednotlivé symboly znamenají.
Děkuju

Co znamenají symboly na myčce?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

12.06.23 22:06
hodnocení

5x
Co znamenají symboly na myčce? #2
Budík v pohybu bude spíše zrychlený program, a sprcha s pluskem bude oplach navíc k běžnému programu.

hodnocení

3x

ten budík bude rychlý program ,většinou 30min.

hj
hodnocení

0x

Doporučuji stáhnout si angl. manuál, případně napsat importétovi dotaz. Schválně nepíšu originální návod, protože BEKO je turecká firma :). možná anglický návod bude kvalitnější. Ostatně dnešní myčky se dělají v Turecku a v Polsku, jinde už se snad ani nedělají...

Každopádně v těch neumělých překladech manuálu (Ano, také jsem s nekvalitním návodem K spotřebiči nedávno zápasil, je to rébus), to bývá popsáno v pořadí tak jak je to na panelu zleva doprava. Zkuste vyfotit manuál, jak to tam je uvedeno

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]