Nejste přihlášen/a.
Podle těchto dvou postů, to vypadá že to nijak upravovat nejde. Tady je více o tom jak to/... ale to asi moc užitečné nebude.
Akce tam přidávat nejdou, musí to udělat nějaká aplikace, možná nějaká na vytvoření sms pro vybrané číslo bude ale já jsem zatím nic nenašel.
Odstraňovat z toho menu tím pádem taky nejde. Nicméně je možné že to půjde vypnout když se upraví tento příkaz ale to bude záležet na struktuře té aplikace. Podívu se na to až budu doma.
Každopádně jde o svobodné aplikace takže se rozhodně můžeš zeptat vývojářů jestli by nepřidali možnost tuto funkci vypnout [ aard2] [ unicodepad]. Nebo by ti mohli poradit co musíš odstranit aby ses toho zbavil a pak si to sestavit sám.
Tak odstranění se ukázalo je velice jednoduché co se týče úprav kódu. Když odstraníš požadavek na ten intent z manifestu tak aplikace funguje pořád stejně akorát jej nikdy nedostane a tudíž nikdy nevytvoří své tlačítko v context menu.
Přikládám sestavený (na nahrání sem je moc velký) .apk a patch kdybys sis to chtěl patchnout a sestavit sám.
Tu druhou aplikaci si podle toho patche asi zvládneš upravit, ale pokud se ti to nechce sestavovat tak řekni a já ti ji sestavím.
je to git patch takže git apply UnicodePad-RemoveContextMenuEntry.patch někde v nakolonovaném repozitáři
![]() | UnicodePad-RemoveContextMenuEntry.patch | 1.32 kB |
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.