Nejste přihlášen/a.
Bezplatně nelze. Kdo by ty servery iptv jako sponzoroval? Soudruh Marx nebo spíš kapitalista Engels?
jedině pokud to nabízí přímo operátor, třeba O2, bezplatně poskytne možnost O2TV, k DSL přípojce a občas nutí na měsíc zdarma i prémiový balíček.
Novější televizory mají v sobě aplikaci na IPTV, Bezplatně jsem tam našel leda tak 5 min., tuším lepší TV nebo něco takového, jedou tam i placené kanály, ale pouze 5 min. pak se to přeruší. Samozřejmě pokud má účet u O2, tak lze bezplatně sledovat. Příklad: platím za XDL 299 a k tomu mi zdarma nanutí O2 TV základní nabídku A k tomu občas premiovou nabídku zdarma (na měsíc). Jelikož to nekonzumuji, tak to jen uvádím jako příklad.
Generálně zdarma můžeš chytat leda tak DVB-T2 přes anténu!
Finta: pokud máš ty, nebo někdo jiný v rodině O2 xDSL přípojku, tak na jeho účet můžeš sledovat jeden stream zdarma další současný sledování už je za příplatek 100 Kč..,
Jede to kdekoliv (nejen na o2 přípojce), sleduješ na tabletu, telefonu, ve webové aplikaci v prohlížeči, v smart aplikaci, v TV aplikaci, v setopboxu. Akorát teda základní nabídka (Ale můžeš si připlatit za prémiovou) a pouze jeden stream ... Ale zase je to úplně zadarmo, stačí si sehnat údaje nějakýho platícího, který to O2 nepoužívá. Ale jelikož ty údaje jsou do osobního účtu, kde jsou faktury, platby, tak nikdo cizí ti to asi nedá jen tak...
TV Přes internet? Tak tam musí platit poskytovatele internetu. Zdarma lze pak sledovat jen iVysílání ČT, které je součástí povinného poplatku za TV, případně Youtube s reklamama. Na to jí stačí chytrá Tv s androidem, případně chytrá Tv Samsung (má vlastní operační systém, ale aplikace pro iVysílání existuje). Pokud chytrou Tv nemá, musí si koupit nějaké multimediální centrum, třeba Chromecast s Google TV nebo cokoliv jiného (ty levnější jsou kolem 1500.-).
Jak to funguje bez HBBTV, tedy bez signálu pozemní TV?
normálně jako ve smart zařízení? Ta aplikace asi bude stejná že jo? Jak se to ovládá, to asi nejde normálně mačkat číslo kanálu na dálkovém ovladači který to by bylo docela hártkór pro důchodce
Jak se to ukazatele stalo, že důchodce přišel vo anténu?
Buď v chytré TV zvolíte příslušnou aplikaci, nebo zmáčknete "source" a vyberete zpravidla HDMI, na kterém je připojeno multimediální centrum a v něm spustíte aplikaci. Pak už si vyberete, co chcete (živé vysílání je vpravo nahoře). Ten obrázek je z webu iVysílání, kde je také možné si to pustit, v té aplikaci to vypadá hodně podobně.
Otázka zněla, jak v televizoru / StB dálkovým ovladačem ovládat app ivysílání, jestli po stisku jedničky se zapne online ČT1 apod?
asi ne co? Bohužel nemám televizi s Androidem, natož settopbox, tak se ptám.
Přepínání jako je to v HBB TV, to není moc komfortní, když vypadne signál DVB-T, Tak spadne u internetová HBB TV... Samsung TV.
Nehledě k tomu, že jednoduchý uživatel chce ovládat jednoduše: zapne televizi a mačká číslo kanálu... cokoliv složitějšího (mačkat X tlačítek navíc, spouštět aplikaci, vybírat ze seznamu kanálu ) už je zbytečný opruz navíc...
Koupil jsem skoro obyč.telku JVC. TV signál beru normálně ,,ze vzduchu,,přes anténu..Set top box už má telka v sobě a tak neřeším.Neplatím nikomu nic.Tak kupte novou telku a řešit hw/sw nemusíte.Jsem to spočítal a mám 27 volně šiřitelných prg TV a rádia jsem ani nepočítal.BT-wifi-bezdrát.připojení,internet apod.umí taky.Jsem ji kupoval cca. pět let zpátky,takže ty dnešní nové toho budou snad umět ještě víc.
Máti do nedávna používala kabelovku, ale ta po čtvrt století v Jeseníku krachla. Na společné anténě nic není a na dvbt se nechytá, protože v prvním patře paneláku je byt odvrácen od signálu. Streamovací služby jsou dražší, než bývala ta kabelovka a máti do toho sama v důchodu nechce investovat víc. Uvědomte si, že stejně už platí koncesionářské poplatky a internet a další dvě tři stovky už prostě nehodlá platit, aby se třikrát týdně podívala na nějaký pořad. Stačilo by jí něco pro i-vysílání a další webové služby/appky na android. Má to vyřešeno v tabletu, ale není to pro ni pohodlné. Máti má zánovní chytrou tv, bohužel nějakou šílenost od panasonicu bez možnosti upgradů nebo instalace dalších služeb. Řešíme tedy vhodný do hdmi hw s nějakým dálkovým ovladačem. ČT, prima apod mají android appku, něco jde i přímo přes webový prohlížeč... Vlastně by jí stačilo něco, co umí vyvolat hbbtv. Jenže jaksi nelze klasicky skočit na daný kanál kvůli červenému tlačítku, protože nemá to pozemní vysílání...
V takove situaci na strechu dat antenu a po fasade koax do bytu. Kazdy ma pravo na pozadovany druh prijmu, to platilo uz za sociku. Druzstevnik na to ma pravo bez diskuse. před 20 roky mi to poradil jeden Radioamatér, a v barákách důchodců, kde mi bránili přístupu na střechu se mi s tímhle setřel a udělal jsem si tam i vlastní stožáry, nemohli říct ani how..
koaxstál tehdy 3 Kč za metr a jak ji na pár stokorun
nevíme jestli Matěje 50 nebo 78 a je ochotná se učit s nějakými aplikacemi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.