Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat tento LED zdroj?

Od: stepm® odpovědí: 3 změna:

Zdravím, dokázal byste někdo najít tento LED zdroj? Už jsem hledal všude možně, nakonec i jeden podobný objednal, ale přehlédl jsem jiné napětí, takže k ničemu. Světlo začalo problikávat, zkoušel jsem propájet plošňák ve zdroji, chvíli svítilo, ale bliká zas. Už jsem koupil nové, jen je mi líto ho vyhodit. Díky! :)

Kde sehnat tento LED zdroj?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Na led modulu u černého vodiče bude vyzkratovaný led čip.

riva
hodnocení

0x

Třeba něco jako vi.aliexpress.com/... Má to (papírově) mírně nižší proud, takže se čipy nebudou tak přehřívat.

Ale závada bude asi v tom LED čipu.

hodnocení

0x

To je prudovy zdroj a vsetky led su v serii, zdroj sa snazi tlacit tam 300mA, co dokaze v istom rozsahu napati, je teda univerzalny pre povedzme 20 az 30 led. Najprv urobte diagnostiku, ako sa led spravaju pri napajaji jednosmernym regulovatelnym zdrojom s obmedzenim prudu, obist sa to da aj usmernenim sietoveho napatia, kondenzatorom a priblizne vypocitatym odporom, len pozor na bezpecnost !

Namiesto prepajkovania plosaku ste mali vymenit kondenzatory v zdroji, na vstupe a vystupe, to je na 90% pricina zavady.

Aliexpres urcite predava podobny zdroj, musite hladat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]