Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych rodičům pořídit chytrý tel., aby mohli nakupovat s použitím aplikací (jsou důchodci, slevy mají jako sport, vždy byli velice skromní). Ale nevím, jestli po stáhnutí aplikace do mobilu (což by bylo provedeno doma přes Wifi) nebudou potřebovat být při nákupu připojeni k netu - tj. nutnost koupit SIM s daty, což by se asi ani nevyplatilo. Já vím, asi trochu stupidní dotaz, ale už jsem taky starší ročník a dost věcí "nepobírám" Děkuji za případnou radu.
Není to stupidní dotaz. Platit za slevu by byla volovina. Data nepotřebují. Ve všech obchodech kromě Billy je WiFi, na kterou se mohou zdarma připojit i bez SIM. Aplikace Billy zobrazí kartu i bez připojení k WiFi. Pro slevy mohou také aktivovat kupóny z domova a v obchodě používat plastové karty. Největším přínosem aplikací je možnost skenování mobilem, ukládání zboží rovnou do tašky a placení na samoobslužných pokladnách.
Slevy v LIDLU jsou neuvěřitelná džungle, leták na týden ale některé akce platí jen do středy, některé od čtvrtku, některé jen po překročení nějaké hodnoty celkového nákupu, jiné jen učitý konkrétní den, co kdy dokdy abyste luštili lupou a založili si tabulku v excelu,,,k tomu všemu musíte určité slevy PŘEDEM online aktivovat, což se mi v krámě (Praha) na jejich wifi snad nikdy nepodařilo ani aktivovat ani jen zkontrolovat jestli je aktivované mám, a pozor aktivace slev.kuponů navíc platí jen určitý počet hodin/dnů takže kolikrát nakupujete podle letáku ale za plné ceny, v hlavě pořád kalkulačku a počítat si celkovou hodnotu v košíku jestli dosáhnete na slevy...
A Celestýna nemá chytrý mobil, anebo nenakupuji, že by si to mohla sama vyzkoušet?
Ono to automatické přihlašování na wifi v krámě nemusí až tak fungovat. Co se týče slevových kupónů pro tesco, tak tam musíte být online a každý jeden kupón musíte načíst do čtečky na pokladně nebo na samoobslužné pokladně, když nejsi online tak máš smůlu, ty kupóny se ti neukážu, leda si je můžeš vytisknout, Třeba i do Fotogalerie
A třeba v Tescu je ta rychlost WiFi tragická, i pouhý zobrazeni těch kupónů v aplikaci je šíleně pomalý, daleko rychlejší to je přes mobilní data... Občas se mi stalo že to v Tescu nešlo, v penny to taky občas wifi nešlo...
Hele, prakticky asi mou radu nevyužiješ, ale aplikace Albertu funguje tak, že kód si můžeš vygenerovat někde když si připojená, pak dát screenshot a ten Barcód platí do dalšího použití. ostatně bez připojení k internetu se appka nic nedozví o vnější světě a bude ukazovat furt to samé, proto po nákupu je potřeba ji znova připojit Stačí tedy ukázat čárový kód, ne nějakou aplikaci. A takto zmražený kód platí i víc jak měsíc
"To je nač tu čumí"
Jo ale pozor, těch domén to je svinstvo svinsky hodně, kam všude se připojuje, hlavně nějaké reportovací sloudy microsoftu. Bez analyzátoru DNS radši nepouštět. Ani bez omezovače X-POSED. (nové LSPOSED, dokonce modul do Magisku, spíš do Riru, Zygisku nebo Shamiko, ... holt se to vyvíjí tak rychle že už neudržím přehled)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.