Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přestal fungovat telefon Nokia 500

Od: metodejondrs* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den stala se mi hrozná věc. Čistil jsem si úložiště na telefonu Nokia 500. Našel jsem soubor "Nokia" a smazal jsem ho. V okamžiku jak se smazání dokončilo obraz zhnědnul a zmizel. Telefon se již nezapnul (baterie byla nabitá)

CO TO ZPŮSOBILO? MŮŽU TO OPRAVIT SÁM NEBO TO MÁM ZANÉST DO SERVISU?

(pokud to musím zanést do servisu do jakého?)

DĚKUJI ZA VAŠE ODPOVĚDI!:)

Přestal fungovat telefon Nokia 500

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, mobil dejte znovu nabíjet a zítra ho zkuste zase zapnout a držte tlačítko déle (nevěřím tomu, že by bylo takto snadné poškodit OS). Zdravím!

olinl
hodnocení

2x
Vyjmi baterii z telefonu a po třiceti vteřinách ji tam vlož a zapni telefon.

metodejondrs*
hodnocení

Já si taky nemyslím že by to bylo možné tak snadno poškodit ale telefon nelze zapnout ani po několika hodinách vytažené baterie ale vzdávat to nebudu je to můj nejoblíbenější telefon na hraní.

(je mi devět let samozřezmě)

Přestal fungovat telefon Nokia 500 #2
olinl

Ještě tedy zbývá kablíkem propojit mobil s počítačem a přehrát Operační systém Symbian Anna do mobilu. Přečti si (nech přeložit do češtiny tu stránku-vpravo je česká vlaječka) a postupuj podle tohoto: Stáhnout Firmware/...

metodejondrs*
hodnocení

Asi jen trucoval už funguje software nebyl smazaný a funguje!

Poděkování:

Ben: :)

Olinl: :)

Děkuji vám!

ben®
metodejondrs - sláva. A už se v tom mobilu raději moc nestourejte, ať vydrží funkční.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]