Dokud v tom žije baterka proč ne, ale určitě to není ideální řešení pro tu vnitřní baterii, která se vybíjí zkratem. doplněno 08.06.23 15:48:@ludekbystricky Můžu mít dotaz já na Vás? Odejde Vám bodovačka INOCKA s vnitřní baterií. (Teď by asi přišlo poučení, že to není ideální volba.) A vy se tu fotíte s další co má vnitřní baterii, co Vás k tomu vede? (Pokud baterii tak jedině modul k autobaterii.) @sasa Vevor 737G je úplně něco jiného. Právě, že 737G je transformátorová!.Mnohem lepší volba, pokud tazatel nechce vyrábět sám (MOT,NY-D01,a 2m 25mm² na alespoň 4 závity)
ludekbystricky
Děkuji za odpověd,takže z dlouhodobějšího hlediska asi nic moc a předpokládám,že sehnat novou baterii taky nebude jednoduché.
kare
Jiank pokud Vás to zajímá tak doporučuji:
ludekbystricky
Děkuji za odpověd,máte pravdu,nejdu do toho.Jinak bodovačku z motu mám,jenomže ji mám zabudovanou napevno a chtěl jsem něco co se dá snadno přemístit a bude trochu fungovat.U INOCKY se nakonec ukázalo,že baterie je ok,ale chyba byla v elektronice.Moc děkuji všem za ochotu a čas.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.