Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Recenze bodovačky

Od: ludekbystricky odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,má prosím někdo zkušenost s touhle bodovačkou,případně jakou.Je to k něčemu?Děkuji Bystrický.

Recenze bodovačky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasa*
hodnocení

0x

A nebylo to již tady řešeno bez odpovědi v nedávné době? Koukám třeba 30.5? To nás zkoušíš?

ludekbystricky
hodnocení

Jak jsi správně postřehl,tak to bylo bez odpovědi,nicméně jsem zapoměl,že jsem to sem už jednou vložil.

Každopádně jsem se slušně zeptal.

kare
hodnocení

0x
Dokud v tom žije baterka proč ne, ale určitě to není ideální řešení pro tu vnitřní baterii, která se vybíjí zkratem.
doplněno 08.06.23 15:48: @ludekbystricky
Můžu mít dotaz já na Vás?
Odejde Vám bodovačka INOCKA s vnitřní baterií. (Teď by asi přišlo poučení, že to není ideální volba.) A vy se tu fotíte s další co má vnitřní baterii, co Vás k tomu vede? *smich* (Pokud baterii tak jedině modul k autobaterii.)
@sasa Vevor 737G je úplně něco jiného. Právě, že 737G je transformátorová!.Mnohem lepší volba, pokud tazatel nechce vyrábět sám (MOT,NY-D01,a 2m 25mm² na alespoň 4 závity):)
ludekbystricky
hodnocení

Děkuji za odpověd,takže z dlouhodobějšího hlediska asi nic moc a předpokládám,že sehnat novou baterii taky nebude jednoduché.

kare

Jiank pokud Vás to zajímá tak doporučuji:

ludekbystricky
hodnocení

Děkuji za odpověd,máte pravdu,nejdu do toho.Jinak bodovačku z motu mám,jenomže ji mám zabudovanou napevno a chtěl jsem něco co se dá snadno přemístit a bude trochu fungovat.U INOCKY se nakonec ukázalo,že baterie je ok,ale chyba byla v elektronice.Moc děkuji všem za ochotu a čas.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]