Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
pro cestující v autě pořizuji tablety (na přehrávání videí, hudby) a přemýšlím, jak vyřešit zdroj multimédií.
Napadlo mě do každého tabletu instalovat Kodi a zdroj multimédií by byl nějaký router/AP s USB vstupem, do kterého by se dal externí disk na něž by se Kodi, přes routerem vytvořenou wifi síť, připojovalo.
Zvládne nějaký malý obyčejný router s USB 2.0 vstupem (který by se povaloval třeba někde v kufru) ukrmit 2 a více zařízení současně? Anebo existuje nějaké lepší řešení?
Počítám s tím, že router by mohl být napájen přes usb nabíječku zapojenou do 12V zásuvky..
pro cestující v autě pořizuji tablety (na přehrávání videí, hudby) a přemýšlím, jak vyřešit zdroj multimédií.
Napadlo mě do každého tabletu instalovat Kodi a zdroj multimédií by byl nějaký router/AP s USB vstupem, do kterého by se dal externí disk na něž by se Kodi, přes routerem vytvořenou wifi síť, připojovalo.
Zvládne nějaký malý obyčejný router s USB 2.0 vstupem (který by se povaloval třeba někde v kufru) ukrmit 2 a více zařízení současně? Anebo existuje nějaké lepší řešení?
Počítám s tím, že router by mohl být napájen přes usb nabíječku zapojenou do 12V zásuvky..
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Nenašel jsem nic co by Vám dle popisu vyhovovalo.
Co to řešit on-line:
Klasika hotspot v mobilu a simka třeba 100GB za 300-350Kč/měsíc předplacenka (nabízí O2 - Datamánie a nově i T-mobile).
Do tabletů třeba ono Kodi a nějakou streamovací službu, numusí to být nutně drahý Netflix, dá se to pořešit za 60Kč/měsíc.
re4zon
A na co potrebujes 0,5TB? Kolik filmu chces za tu dovolenou videt? Na tabletu fakt nepotrebujes mit film s bitrate 30Mbps.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]