Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Nainstalovala jsem si do mobilu jimm, jenže mi nejde se připojit. Je to mobil SE W302. Když se snažím o připojení, v závěru mi to napíše: Požadované TCP spojení nelze uskutečnit (,,mřížka" 121.0)
Nevíte někdo co by s tím mohlo být?
Přes jaký přístupový bod se snažíte připojit? Nesnažíte se náhodou připojit přes přístupový bod,který má v názvu ,,WAP"? ICQ servery WAPový protokol nepodporují.Musíte Jimma připojit přes přístupový bod mající v názvu ,,INTERNET".
Máte u operátora povolená data přes GPRS (popř. EDGE, UMTS atp.)? Jakou máte verzi Jimma? Zkoušela jste jste jiného mobilního ICQ kliketna? Jakého máte operátora?
Ehm přístupový bod, teď nějak nevím kde ho hledat, nevyznám se v tom, internet v mobilu mám teď nově. Když chci zjistit, jestli to mám povolené (GPRS,...) tak musím zavolat na operátora? Verze je to 0.5.1... A mám t-mobile
No nejspíš bude chyba někde v nastavení přístupového bodu.Když se připojujete přes Jimma,tak na vás nevyskočí taková tabulka s volbou přístupového bodu? Možná to bude někde ve správci aplikací nebo někde v nastavení ►připojení (nevím jak je přesně u SE).Já jsem zaměřen spíše na Nokie,ale budu se vám snažit pomoci.
P.S. Zatím nikam nevolejte.
Tak když Jimm nejde a máš T-mobile co zkusit přímo jejich aplikaci? t-mobile.cz/... před nedavnem jsem to vcelku používal a fungovalo to dokonale.
Taky nápad,ale nejsem si jist,zda je to zrovna tou apliakcí.Podle mě je někde špatně nastaven přístupový bod (nebo to co radí Raadek výše).Také by tazatelka mohla třeba zkusit QIP Infiufm Jadrispack.Ale to bych nechal až úplně na konec.
Já osobně nejsem moc zastáncem IM klientů přímo od mobilních operátorů,protože kdysi mělo podobnou aplikaci O2 a tam se platila 1,- Kč za odeslanou zprávu.Kamarád to ,,jaksi přehlédl"a nechal na tom pár stovek.
Ale když píšete,že vám to funguje...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.