Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace telefon od googlu

Od: lojza odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
Skoro pokaždé když volám nebo mi někdo zavolá tak po ukončení hovoru přestane fungovat display, takže musím restartovat telefon přes dlouhé stisknutí vypínače. Můj telefon je: Nokia g60 5g
Předem děkuji za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

5x
Pro začátek aktualizace Op.Systému, poté vyčistit/optimalizovat a nakonec restart. Pokud to nepomůže, uložit někam fota, videa, dokumenty a dát Tovární nastavení(Faktory reset). Pokud se to nezlepší ani potom, tak reklamace v záruce, případně přehrát software(Op. Systém).
lojza
hodnocení

Jasně no, tovární reset mužu zkusit jen jsem spíš přemýšlel jestli nemůže být nejaká chyba aplikace. Aktualizace systému mám aktuální (android 13)

hodnocení

1x
Mám podobobný problém. Když mi někdo volá, ukáže se mi černá obrazovka (ale nahoře stavový řádek), a musím udělat proces zamknout, odemnount, sjet na notifikace, abych viděl kdo volá a pak na titěré tlačítko ve volbách notifikace se strefit
Podělal se proximity senzor, pořád hlásí, že "je v kapse"
[b]nevíte jak na andoridu přes příkaz settings put nebo setprop nějak:
[/b]
1. Ošálit hodnotu senzoru(simulovat, něco jako simulace polohy)- api vrací
2. zakázat vypínáni displeje na základně ohodnoty senzoru
3. telefonní aplikaci nastavit ,aby nebypínala displej
není to i tvuj případ?
lojza
hodnocení

Ano, to by možná pomohlo. To bych se ale musel dostat nějak hluboko do nastavení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]