Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příjem Prima+

Od: glomba® odpovědí: 5 změna:

Mám televizor LG43UP75003LF zakoupený v červenci 2021. Nemohu sledovat prima+, přihlásím se, ale víc nic. Jak zjistím, zda televizor podporuje HbbTV? Připojuji se k internetu přes wifi. Na počítači mi prima+ jde bez problémů.

doplněno 05.06.23 07:47:

Podle všeho televizor nepodporuje červené tlačítko a bude nutno koupit set top box, který tuto funkci podporuje.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Je to LG s webOS, takže musí mít. Už v roce 2021 to byla běžná věc. A set top boxy s Hbb jsou na trhu asi dva, údajně šroty.
Návod:
Jak spustit HbbTV
Stiskem tlačítka Q.MENU ) na dálkovém ovladači přejdete do nastavení televizoru. Zde vyberte Pokročilá nastavení.
V části Kanály ověřte, jestli se u funkce HbbTV ukazuje Zap..
Zda máte HbbTV aktivní, zjistíte i v informacích, které se ukazují v levém horním rohu při přepnutí kanálu. Kromě jiného by tu měla svítit i informace HbbTV.
Zdroj: napoveda.seznam.cz/...

hodnocení

Tak jsem to HbbTV našla v nastavení, vypnula jsem televizor a zkusím, jestli to funguje. To by mělo automaticky fungovat i to neustále zmiňované červené tlačítko?

A proč jste vypnula televizi, na vypnuté TV toho moc neuvidíte.

riva
hodnocení

0x

No a u televize jste nastavila připojení k vaší wifi?

hodnocení

Ano, tam to připojené je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]