Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám koupenou O2 kartu Datamanie 100 GB za 300 Kč (ještě neaktivovanou). Chci si jí aktivovat až v červenci na chalupě, do té doby jí nepotřebuji. Dozvěděla jsem se ale, že teď někdy v červnu budou tento balíček zdražovat na 349. Chci se tedy zeptat, jestli se mi tato nová neaktivovaná karta koupená za 300 v tom červenci aktivuje s tím balíčkem internetu 100 GB, nebo to bude chtít ještě dobít, aby tam bylo min. těch 349?
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
kluk
0x
Pokud ještě nebyla aktivována, tak první spuštění bude v ceně té karty. každopádně, tyto a další otázky vyřešíš na infolince *11 nebo 800020202
Mimochodem, T-Mobile právě nasadil tu samou 100 GB, a za 300 Kč a s 5 Ghz
peja
Děkuji. T-Mobile není úplně to samé, tam prý je potřeba pravidelně dobíjet, alespoň jednou za 90 dní. Já potřebuji dobíjet jen občas, takže tohle není produkt úplně pro mě.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]