Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovládací hlavice, tlačítko s tyčkou do rozvaděče

Od: vitovec® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den!

Prosím, nevíte někdo kde lze koupit ovládací hlavici tlačítka s prodlužovací tyčkou. Kdysi jsem zdroj nalezl, ale nevyužil, tlačítko opravil. Zdroj jsem bohužel neuložil. Nyní bych nové tlačítko /hlavici/ potřeboval , ale nemohu najít, kde bylo k mání. Tento díl je použit v ovládací skříňce katru JVS. Děkuji za pomoc.

Ovládací hlavice, tlačítko s tyčkou do rozvaděče

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasa*
hodnocení

2x

něco takového? soucastka.cz/...

hodnocení

Dobrý den: Děkuji za tip, asi jsem to při hledání omylem přeskočil. A jak to nakonec dopadlo. Přemýšlel jsem, jestli dát za tu hlavici cca 300,-Kč, v tom to zahlédl vnuk a okamžitě měl nápad, který mne, asi díky pokročilejšímu věku nenapadl. Ulomený dorazový kroužek/ výstupky/ nahradit objímkou na dříku tlačítka. Dvě kovové úchytky šňůry, pocházející ze starých telefonů Tesla K a dva šroubky to vyřešily. ;)

Ovládací hlavice, tlačítko s tyčkou do rozvaděče #2

hodnocení

0x
Nové asi se už nevyrabí. Takové věci i se starým rozvaděčem každý háže do šrotu.
Zkuste obcházet kovošroty a bazary v okolí. Možná v nějaké elektroúdržbářské dílně ještě někdo najde.

111®
hodnocení

0x
Ale dělá do RACKu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]