Nejste přihlášen/a.
Dobry den strasne prosim o odpoved (nejede mi zvuk) (-.-)
No zacnu od zacatku jen tak si brouzdam po netu a stahnu si z ulozta jakysi soubor do jedne hry no soubor jsem zkontroloval antivirem avast , avg , microsoft securiti (nevim jak se pise
), eset nod32. vsechny tyto antiviry hlasily ze soubor je cisty (bez viru)
no spustim soubor a co se stane obevise prikazovy radek kteri preblikne velmi rychle tak ze si nestacim precist co je tam napsany chvilku asi 5 s se sekl pc nevedel sem co to je a chtel sem to smazat (bylo to stahnute na plochu) tak sem tam mrkl abych to smazal ale najednou to na plose nebylo no. tak sem to nechal byt a neresil jsem to asi po 3 hodinach hrani (kdy zvuk jeste sel) sem vypl pocitac ; zap sem ho dalsi den rano prihlasim jsem se na uvodni obrazovce a co se nestane objevi se CMD.exe (prikazovy radek) a tam to velmi rychle take preblikne nahore bylo (jako nazev toho cmd.exe "CMD.EXE C:windows/system32/shotdown.exe" no neco takoveho uz to nevim jiste
no a pak prebliklo par chyb "aplikace nemuze byt spustena protoze wyndows se vipina"no vypada to jako virus ... skousel jsem se prihlasit na vsechny udcty a virus fungoval dal no tak pak sem spustil pc v nouzovem rezimu (kde nastesti tento virus nereagoval
) zvuk stale jeste sel .. a antivirusova kontrola nefungovala skousel sem vsechny antiviry (ne najednou :D )
no tak pak sem s c:windows/system32 odstranil ten soubor shotdown.exe nebo jak :D ktery tam normalne nema byt (myslel sem ze to byl ten virus a stale si to jeste myslim ) no tak jak sem ho odstarnil resetl jsem pc a co se nestalo normalne se vse spustilo ale zvuk nejel .
popis problemu :no mam notebook od acer ten mali widows xp nemam vubec predstavu o zadnych nazvech zvukovek atd ... ani neznam vvyrobce zakladni xD ale to bude asi acer ale nwm xD zvukovka je integrovana a v MS-DOS normalne (ve hre treba fungoval zvuk nefunguje az po spusteni systemu windows )
no pokud jde nemam stlumeny zvuk kdyz dam vlastnisti zvuku v ovladacich panelech "zvukova zarizeni neexistuje" dole v liste u hodin nemam ten reproduktorek ale mam tam jinej "spravce zvuku Realtek HD " u ktereho kdyz kliknu je odkaz na ten stary reproduktorek a na ten kdyz kliknu tak chyba s textem "nejsou k dispozici zarizeni pro aktivni smerovani zvuku zarizeni nainstalujete pomoci pridat hardware... " (tuhle hlasku sem na internetu uz precetl asi 100 krat ale nikdo nevi jak to vyresit) no v spravce systemu neni zadny zluty otaznik nebo nejaka chyba a neni tam ani novy hardware :S pote jsem koukal podle nejakych navodu a tam bylo at dam zpustit v "ovladaci panely sprava systemu/ slyzby/ zvuky (to uplne dole) " kdyz tam dam spustit tuto sluzbu napise to "v pocitaci local computer nelze spustit sluzbu zvuk v systemu windows chyba 1053:sluzba neodpovedela" pokud dam u teto sluzby vlastnosti je tam divny odkaz na zpousteni tohoto systemu "net user %username% wow"a u jineho pc ktery je funkcni tento odkaz vedl do jineho adresare ... skousel sem ho zmenit (podle 2 pc)ale nejde nijakym zpusobem menit (tento odkaz tam nejspis nejakym zpusobem ten vir ktery nejspis pracoval tak ze misto aby se skopiroval do "po spusteni" se dal na odkaz jako spousteni zvuku [takze se ten vyr spustel spolecne s virem
] ) skousel sem reinstalovat realtek nepomohlo ovladace jsem take skusil reinstalovat ale take nepomohlo asi by mozna pomohlo zmenit ten divny odkaz ale nevim jak
nemam na notebooku zadnou cd mechaniku takze nemuzu vlozit cd systemu windows xp ... nastroj obnoveni systemu byl vypnuty ... a opravdu nemuzu reinstalovat windows nemam kam zalohovat data kterych mam opravdu hodne
nemam vubec predstavu jak to zpravit potreboval bych nejakey navod na internetu jich sem nasel asi 20 zadny nefungoval ... tak se chci zeptat tu treba by to nekdo vedel nepomaha vubec nic .
(( prosim o pomoc -.- prominte za divnost tohoto textu
mam 12 let xD jinak pc rozumim asi tak ze jsem schopen vytvorit funkcni internetove stranky
(to aby kdyz mi tu teda nekdo napise navod tak ze tam nemusi popisovat "klikneme pravym tlacitkem atd xD"
tady je ten odkaz na ten vir " uloz.to/... "ale opradvu radim obrovsky pozor hlavne jestli to budes zpoustet tak raci na nejakem virtualnim pc ale jak ces :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.