Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s bezdrátovými sluchatky

Od: tomaa odpovědí: 5 změna:
Dobrý den mám otázku mám bezdrátové sluchátka solix tws earphones do teď mi fungovaly normálně dnes mi bohužel vypadlo jedno sluchátko z ucha a rozpadlo se naštěstí se nic neuskublo tak jsem to sluchátko zacvaknul chtěl jsem si ho dát do nabíjecí krabičky a všimnu si že to sluchátko se jakoby nedotkne toho adaptéru který ty sluchátka nabijí
Nevíte co by s tím mohlo být?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasa*
hodnocení

1x

to fakt nevíme. Dej foto

tomaa
hodnocení

Ještě doplním to že to sluchátka které se nechce nabíjet vždy trochu vyskocí když ho chci dotlačit na ten adaptér

hodnocení

0x
Mohla by vadit i jen povylezlá gumička - špunt. Položte obě sluchátka symetricky vedle sebe a hledejte rozdíl.
tomaa
hodnocení

Zkoušel jsem hledat bohužel vše je uplně stejné

olinl
hodnocení

0x

Pokud má "nabíječka" kam vkládáš sluchátka víčko, tak by to sluchátko mělo to víčko přitlačit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]