Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nainstalovala jsem si Airalo a potřebuji si koupit esimku do Turecka. Dle seznamu podporovaných zařízení by měl iphone 11 fungovat v pohodě. Při zakoupení na mě však vyskočí toto upozornění.
Máte někdo zkušenost s iphonem 11 a Airalo?
Aplikace hlásí, že přesto mohu produkt koupit, ale pravděpodobně z neznámého důvodu nebude fungovat.
Zdravím,
mám také iPhone 11, tak jsem schválně testnul a apku stáhl. A žádná hláška, vše v pořádku.
Jakou máte verzi iOS?, eSim tento tel. podporuje. Bude chyba jinde..
Pravděpodobně protože jsem byla v aplikaci Airalo a poté mi přišla notifikace na facebook, klikla jsem na ní a pak jsem dala zpět do Airala. Nevím už
Zkusila jsem teď aplikaci odinstalovat a znovu nainstalovat a vypadá to, že už to půjde. Přesměrovalo mě to hned k platbě, tak je to divné. Zkusím pro jistotu koupit internet jen za pár korun a pak přikoupím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.