Nejste přihlášen/a.
Ahoj rád bych se poptal co by jste mi doporučili za drona pro začátečníka. Koukal jsem že do 5000 se dá koupit Aerium L900 ale nerad bych zase koupil nějaký brak.. Potom jsem se dival na DJI MINI 2?
Máte někdo zkušenosti s těmito modely, nebo popř nějakou cenově dostupnou alterativou? Poměr cena /výkon...
Dík
Takhle, já nemám s dronama zkušenosti, ale jen třeba s fotoaparátem. Já se domnívám, a je to i můj poznatek, že i když je někdo začátečník, tak sice nemusí mít hned tu nejdražší techniku, ale na druhou stranu začínat se učit na úplných šrotech taky není dobré. Já bych šel minimálně do toho DJI, je to osvědčená značka.
Pokud nemáte sebemenší zkušenost s drony, doporučoval bych jednu z nejlevnějších alternativ na trhu Holy Stone 210.
Každý dron má svoje plus a mínus, ale pamatujte, že pokud jste úplný začátečník, není dobrý nápad kupovat dron větší, vzhledem k tomu, že by se dal využít i jako zbraň a ne jako hračka.
Nebál bych se levných modelů, vzhledem k tomu, že většina lidí s dronem lítá chvilku a pak je tato aktivita přestane bavit.
Ahoj , mám zkušenosti jen s drony od DJI.
Když jsem začínal měl jsem stejnej problém něco vybrat pak sem měl možnost u známého ošahat pár kousků i od jiných značek a na jeho doporučení pak koupil DJI mini.
Pokud máte omezenej rozpočet bral bych tu mini jedničku klidně i verzi 1 někde na bazaru s fly more kombo kitem kde jsou 3 baterky a s tím už se dá dobře vyblbnout. U těch bazarovek je třeba jen pohlídat kapacitu baterií dron stačí prohlídnout jen vizuálně většinou se žádnej ojeb nekoná známý už takhle kupovali 3 kusy a vše bez problémů. Je to taky lehkej dron takže se dá provozovat v kategorii A1 a stačí na to jen ohlášení a registrace pilota nic složitého. Novější verze mini 2 má větší dolet a lepší kvalitu kamery , no pokud to máte na ošahání tak tu lepší kameru tolik nevyužijete co se týče doletu ten 1,5km u mini1 je taky dostačující létat se má na dohle takže pokud nemáte orlí oči víc není třeba.
Pozor na to taky kde můžete létat , hodně velké zklamání pak přichází když se člověk seznámí s legislativou a zjistí , že protostor pro létání je hodně hodně moc omezenej.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.