Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký telefon na kabelový sluchátka?

Od: anonymka odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, kdysi se mě líbil...telefon..cubot max tři jsem s ním spokojená...jen mě deprimuje že nemá.. připojení na kabelový sluchátka..
Mám bezdrátový věčně vybytý..a neustále mě vypadávají z uší.
Proto si chci..koupit telefón s připojením..na kabelový sluchátka.
Děkuji za odpověď.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

Jsou bezdrátová sluchátka co vydrží hrát osm-devět hodin při tišším poslechu. Levnější modely tak na pět, šest hodin. Jaká cenová relace, jaké krytí proti prachu a vodě je požadováno od telefonu, co má všechno umět? Doporučil bych telefon i sluchátka s verzí Bluetooth 5 (a vyší) kvůli spotřebě..

hodnocení

0x

Telefon stávající, k němu redukci USB-C na Jack 3,5mm. Pokud vím, váš Cubot má USB-C... jinak různých redukcí je nepřeberné množství...pro další typy chytrých mobilů

doplněno 24.05.23 22:38:

A zde redukce i se současným nabíjením mobilu...

doplněno 24.05.23 22:40:

Rok 2016... kupte si tedy "skoro"jakýkoli chytrý mobil, který vám vyhovuje a k němu redukci. Pokud vám stačí stávající funkční, pak redukci a ušetříte za nový...

anonymka
hodnocení

Děkuji jsem ani nevěděla že to existuje

hodnocení

0x

cena do?

doplněno 24.05.23 22:44:

umobil.cz/...

Má pouze USB -C mironet.cz/...

2:10 a ta díra 3:33?

Mironet i Datart uvádějí pouze USB-C, tak si vyber... Jedině fyzická kontrola... Nebo má ho někdo?

Mě se líbí ta vyjímatelná baterka. Přesně tento systém mám na starém lenovo moto.

S videa vidí fyzicky, že je jack.

V okolí včetně mě ho nikdo nemá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]