Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přehrát hudbu z youtubu na pozadí?

Od: daciak* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den

Měl bych dotaz, zdali na mobilu (iOS) lze nějak přehrávat hudbu z youtube (nejde mi o obraz, ale zvuk pouze) tak, že když minimalizuji aplikaci s tou hudbou (otevřu np sms), aby mi hudba nepřestála hrát? Nemám a nechci předplatné na youtubu. Chci pouštět hudbu do bedny (na zahradu poslech), ale sem tam někdo napiše, sem tam něco udělám na telefonu... a aby muzika hrála pořád. Existuje na to nějaká aplikace nebo finta jak na to?

díky za rady

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
ne, to je placená funkce YouTube premium.

hodnocení

1x

Můžeš zkusit nějaký frontend který tahá videa z YouTube, třeba Piped, vybereš si nějakou instanci /... (asi nejlíp něco v evropě) a tam si najdeš co chceš, když si uděláš neveřejný seznam videí na YouTube tak půjde normálně spustit přes Piped.

Piped neblokuje přehrávání na pozadí pro mobilní prohlížeče, ve firefoxu mi to funguje v poho, ale já mám android. Budeš to muset vyzkoušet.

daciak*

to si musím udělat svuj seznam? to netaha všechno?

Normálně to tahá všechno, je jako YT akorát bez dataminingu. Akorát nevytváří ty generované "Mix" seznamy

To bylo akorát jen jako poznámka že můžeš přehrávat i neveřejný seznam z YT když si ho vytvoříš

metodej
Stáhni si aplikaci YouTube PiP asi to bude fungovat
daciak*

děkuji, stáhnuta aplikace YubePIP a uvidíme ... díky

ggogl
hodnocení

1x

V aplikaci Youtube to bez placeni NELZE, od toho je predplatne. Z ceho by Youtube vyplacel tvurce, kdyz nebudes koukat na reklamy?

Obchazeni je fakticky okradani tvurcu. Obejit to jde pustenim youtubu v prohlizeci, i v safari,

hodnocení

0x
V androidu pomáhá přepnout operu pro zobrazování stránek do PC režimu a pak jede na pozadí zamčeného telefonu, jako jakýkoliv jiný přehrávač. Nutno samozřejmě povolit běh aplikace na pozadí. U ios to snad bude podobné.

hodnocení

0x

YouTube Music, ale myslím, že se bez předplatného neobejdeš.

A pokud ano, tak určitě ne se všemi featurami co přinášípaušál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]