Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Měl bych dotaz, zdali na mobilu (iOS) lze nějak přehrávat hudbu z youtube (nejde mi o obraz, ale zvuk pouze) tak, že když minimalizuji aplikaci s tou hudbou (otevřu np sms), aby mi hudba nepřestála hrát? Nemám a nechci předplatné na youtubu. Chci pouštět hudbu do bedny (na zahradu poslech), ale sem tam někdo napiše, sem tam něco udělám na telefonu... a aby muzika hrála pořád. Existuje na to nějaká aplikace nebo finta jak na to?
díky za rady
Můžeš zkusit nějaký frontend který tahá videa z YouTube, třeba Piped, vybereš si nějakou instanci /... (asi nejlíp něco v evropě) a tam si najdeš co chceš, když si uděláš neveřejný seznam videí na YouTube tak půjde normálně spustit přes Piped.
Piped neblokuje přehrávání na pozadí pro mobilní prohlížeče, ve firefoxu mi to funguje v poho, ale já mám android. Budeš to muset vyzkoušet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.