Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mobil neukládá fotky do externí paměťové karty

Od: hh odpovědí: 8 změna:
Ahoj,mám zaplněnou vnitřní paměť mobilu(zbývá jen 1Gigabait) a telefon odmítá ukládat fotky a videa, co nahrají, do externí paměťové karty, kterou jsem tam vložil. I přesto, že jsem zvolil v menu mobilu vše ukládat do externího úložiště. Jak je to možné? Xiaomi Redmi 8 Pro

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

a restartoval jsi mobil?

olinl

..přesně, restartovat mobil(O.S.) a pokusit se o to znovu(+potvrzení úkonu). Xiaomi má stejně "divné" nastavování, co jsem se hrabal v Redmi 9, tak nemá zběžně ve stahovací horní liště automatické otáčení obrazovky, to už u dalších mobilů má android řady 2..

111®
Ale ma hen si to musíš pridat aby to bylov nabidce videt.
olinl
111 Přeposílal jsem přes bluetooth obrázek na zmiňovaný telefon a chtěl jsem ho potom "běžně zvětšit" přetočením na šířku displeje a nic. Musel jsem obrázek otevřít v Galerii a tam nad obrázkem tři tečky, po kliknutí na ně teprve nabídka "přetočit nebo otočit"(teď přesně nevím). Hledal jsem ikonu "automatického otočení" displeje ve stahovací horní nabídce rychlého nastavení systému a tam nebyla. Trochu mě to zarazilo..

karel556*
hodnocení

0x
Kam ukládat fotky a videa se nastavuje přímo ve fotoaparátu, ne v menu mobilu.

hh
hodnocení

Restartoval,v menu i ve fotaku jsem nastavil ukládat na kartu a pořád to ukládá na vnitřní paměť
lion

Zformátuj kartu v tim mobilu a restart

hh
hodnocení

Vše jsem udělal. chvíli to ukládalo na externí paměť a za pár dní zase ta mrcha ukládá na vnitřní paměť.Šmejd.Nebo to způsobuje aplikace Miui, co mám v telefonu? To prej taky nestojí za nic

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]