Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, měl jsem zapojenou nabíječku Gogen v zásuvce, ale konektor nebyl v mobilu, pokládal jsem pití a nechtěně ho trochu vylil a nevím, jestli se ta voda dostala na ten konektor, co ležel na stole nebo ne, nicméně jsem ho trochu utřel, zdál se suchý a pak jsem zapojil do mobilu. Pak mi ale došlo, kdyby to bylo trochu mokré, mohlo by mi to ublížit? mám teď strach, jestli se mi nemohlo něco stát, jak jsem ten mobil zapojený v té nabíječce pak chvíli držel. Teď jsem to vypojil a dal pro jistotu sušit, no mám obavu -_-
Takže se nemám obávat, že mi to něco způsobilo? Spojuji si to stím, jak třeba někomu spadne mobil do vany a je mrtvý. nebo říká se to, nevyznám se v tom.. Prostě mám strach, jestli když to bylo mokré a zapojil jsem to do toho mobilu, který jsem držel, jestli to nemůže ještě něco zpětně udělat, třeba srdeční selhání
Jestli nejsi troll, tak bych se nebál. Elektrika kouše hned, a ne až po nějaké době. Nechat vyschnout, zapnout a...
...jestli to nemůže ještě něco zpětně udělat, třeba srdeční selhání... Ak budete pokračovať v diskusii touto vtipnou formou, veľa tu prítomných, bude mať zlyhanie svalov dutiny brušnej.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.