Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VYSAVAC MIELE

Od: dadasek odpovědí: 6 změna:

DOBRY DEN PREJI NEMAATE NEKDO SKUSENOST S VYSAVACEMA OD MIELE-JEDNA SE MI O TIPY-S4780 A S4782..dekuji za kazdou odpoved s pozdravem DAVID

VYSAVAC MIELE

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kratzen*
hodnocení

2x

Podle mě není lepší volba.Mám Primaveru od Miele 4 roky a nedám dopustit ještě mi nikdo neukázal lepší.To je má zkušenost.Nebojte se investovat tohle je značka která vás nevyšplouchne.

hodnocení

2x

Já jen doplním že miele je na tom obdobně s kvalitou jako AEG, a vysplouchne vás kdykoli jako jiné značky, jen je menší pravděpodobnost že se to stane pů roku po záruce a velká pravděpodobnost že oprava bude nerentabilní..takový electrolux je ještě solidní střední cesta..ale noic nevnucuji..jen ofiko cena se mi zdá přemrštěná ale je to miele no..budiž.

S pozdravem Adam.

zlejdacan*

Musím nesouhlasit. Neměl jsem řadu vysavačů této značky ani spoustu vysavačů celkově. Faktem je ale, že mi odešly tři vysavače, než jsem teprve sáhnul po Miele a ten jejich délku provozu dohromady překonal již dvojnásobně. Od té doby, co mám Miele jsem kupuji jen sáčky, ale nikoliv vysavače. Předchozí vysavače se tvářily všelijak profesionálně, ale opětovné vysávání velké plochy nezvládly žádný déle než půl roku.

Pro pobavení na téma vysavač Miele: vysavace.heureka.cz/...

dadasek
hodnocení

a druhy tip

VYSAVAC MIELE #2
raadek*
Znacka Miele patri mezi lepsi. Nedavno testovali vysavace v Černych ovcich, tak se kouknete v archivu nebo zrovna D-test. R.

dadasek
hodnocení

jj dekuji mockrat,

Uz ho mam doma a dokonce jinaci typ nez jsem chtel MIELE -S 5980 premiumS5000 byl za vyborny peniz 6500kc,,dekuji za radu a doporuceni.s pozdravem DAVID

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]