Nejste přihlášen/a.
Dobrý den / ahoj,
mám JVC televizi ( lcd-centrum.cz/... Chci s ní přes HDMI port propojit tuto DVD obyčejnější sestavu - datart.cz/... . Jsem v tomto začátečník. Půjde mi zvuk z těchto reproduktorů vždy i když nebude pustěné DVD? Např. i při poslechu televizního vysílání? Děkuji za radu nebo doporučení.
Televize má HDMI vstup, ne výstup. Takže to propojení bude muset být realizováno přes nějaký audiovýstup.
TV má taky audio analog (červený a bílý jack), ale to možná bude taky vstup...
doplněno 06.06.10 10:29:dva scarty na ní mám obsazené...
tak chápu, že to co chci mi asi nepůjde...
Já tu otázku položím jinak... Půjde mi moje TV, kterou měnit nebudu, propojit s jakoukoliv sestavou domácího kina aby mi "jel" zvuk z reproduktorů i při nepřehrávání DVD? Takže např. souběžně s vestavěnými TV repro např. při sledování televizního kanálu?
Na TV mám: 2x HDMI vstup, 2x SCART (jeden do nového DVD můžu zapojit), 1x RGB (ten asi teď bude na nic) a 1x audio analog (červený+bílý jack). Mám ještě přes scart propojený set-top box, pokud by se to dalo řešit i přes něj. To si myslím, že nepomůže, ale napíšu, že má 2x SCART (pro TV a pro VCR), 1x jack video (žlutý), 1x S/PDIF jack (černý) a 1x audio jack (červený+bílý).
Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.