Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvonek pro nahluchlé

Od: zolik® odpovědí: 10 změna:

Babička ztrácí sluch. Dá se vyrobit nebo koupit nějaký světelný zvonek? Na internetu jsou hodně drahé. Možná by stačila nějaká sirénka.Děkuji za rady.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Před lety se prodával i v běžných obchodech, taková kulatá placka a nahoře blikající světélko. Jestli je ještě na trhu, to nevím. Ale pokud bych to sháněl, tak v prodejně kompenzačních pomůcek pro sluchově postižené určitě něco mají.

pomuckyproneslysici.cz/...

pomuckyproneslysici.cz/...

tympolplus.cz/...

hodnocení

2x
Jsou cca...200kc moc?
domovni-zvonky.heureka.cz/...
hodnocení

Ty ale velmi málo slyší. Myslel jsem nějaký světelný nebo se zábleskem. nebo se sirénkou.

sasa*

Ty odpovídáš a ani se nepodíváš na nabídku (odkaz) od Juraji. Jsou s prosvětlením , buď blikají, nebo svítí stále. Omrkni to.

Jako doporučení bezdrátový bych vybral doma do sítě a venku vysílač baterie . Pokud máš již natažené vedení pak síťový

a ven obyč. tlačítko. Po de mnou navrhuje Arne odkazem ale ty jsou přes 1000 Kč i pro mne drahé.

hodnocení

V domku máme dva tyto zvonky Emos P5760 Bohužel při zvonění svítí modře ale když zrovna nestojí u zvonku nebo se naněj nedívá tak světlo nezaregistruje.Nejlépe by byl zvonek s blesky jako z fotoaparátu.

sasa*

Hmm jsem taky nahluchlý a vím, že to je problém. Pokud budou s xenonovou výbojkou (co bývala v blescích pro foto),tak si babička ,nebo ty připlatíš a asi o řád. To budou ty přes 1000,-Kč..

sasa*

Další možné lacinější řešení - při zazvonění sepne relátko, svými kontakty nahodí třeba stojací lampu, nebo úplně něco jiného apod. Ale to už je bastl..

hodnocení

2x

Minimálně sedm let po dlouhodobém hledání dobrého domovního zvonku, jsem koupila na Ali tento

aliexpress.com/...

Za pár korun, nastavitelné zvonění asi 20 melodií, ale hlavně zesilování nastavitelné. Můžu říct za sebe, že kdybych ho pustila naplno, tak řve jak k...a / omlouvám se/ . Když pohledáte, ještě najdete i do dvou zásuvek, což by pro vaši babičku bylo ideální.

Baterie v něm venku vydrží v pohodě dva roky. Doporučuji.

sasa*
hodnocení

0x

Specifikuj jaký. Domovní, na koloběžku,nebo na kolo. Na jaké napětí? Výši napětí a zda na baterie ss, nebo na trafo, střídavý ,Drátový nebo bezdrát? A jakou finanční relaci si představuješ?

hodnocení

Domovní zvonek je zvonek pro dům ne na koloběžku.Na jaké napětí? Výši napětí a zda na baterie ss, nebo na trafo, střídavý ,Drátový nebo bezdrát? Na to přeci čekám co kdo doporučí.Jinak moc děkuji za dobrou radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]