Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktivace Iphone 2g

Od: strelecpavel odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

dostal jsem k narozkám nový Iphone 2G od kamaráda z práce a říkal, že to je asi z Ameriky. Mobil po prvním použití nejde odemknout, píše to připojte k iTunes a poté mi to napsalo vložte SIM kartu, tak jsem to zkusil a následně mi to napsalo, že karta není podporovaná, tak jsem zkusil jail break, ale nejde nainstalovat. Už si opravdu nevím rady prosím pomozte mi

S pozdravem

Střelec Pavel

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasa*
hodnocení

0x

Danajský dar? Vložte podporovanou kartu a zkuste znovu.

strelecpavel
hodnocení

Takže začal jsem to řešit a díval jsem se na ebayi a našel jsem univerzální aktivační SIM kartu, myslíte si, že to bude fungovat? Předem díky

S pozdravem

Střelec

petr2
hodnocení

0x

Jasne to je dobra pohadka.Kamos vam da k narozeninam novy iphone a nevi kde ho vzal.Tak rekne ASI z ameriky ta je velka at ma klid.Poblahopral vam alespon?

@petr2 nový iphone? Verze 2G je z roku 2007...

petr2

Tazatel pise novy.Tim to chapu jako novy zabaleny nepouzity.Zda byl vyroben v minulem století nebo v praveku je jedno.Pak se rika treba novy Iphone posledni model tam je to jasne.Kdyz dostanete TV zabalenou a vyrobenou v roce napr.2015 tak stale dostavate novou TV

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]