Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Baterie v mobilu

Od: stanik® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, proč se mi baterie do mobilu nabijí zhruba 5 až 6 hodin, baterie je stará 1 a půl roku, soused mi říká že baterie je již stará a mám si koupit novou, přitom po plném nabití mi vydrží i týden.. Děkuji Stanislav

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Soused je mimo. 1,5 roku není pro dnešní baterie žádné stáří. 5 hodin pro plné nabití není nic divného. Baterie, která už ztrácí kapacitu se naopak dobíjí rychleji (a také se rychleji vybíjí).

hodnocení

2x

To chce silnější nabíječku, teda pokud to mobil a baterie dovolí

pepyk
hodnocení

0x

Za rok má průměrná baterie chytrého mobilu asi o 10% menši kapacitu, za pět let má asi 70% původní kapacity. U Iphone to může být za rok 95%. Samozdřejmě záleží to na moha okolnostech... Čím pomaleji nabíjíte tím lépe pro životnost baterie, vhodné nabíjet na 80% baterie. Možná soused nabíjí furd rychlonabíjením na 100% nějaký krám. Můžete vyměnit baterii, když kolem má tak asi 70-80% původní kapacity.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]