Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabídka od O2 - nový tablet

Od: celestyna® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

dnes mi volala paní z O2 (mám u nich paušál i domácí internet) s nabídkou nového tabletu 10", byla by v něm prý SIM na neomezené volání, SMS a neomezený internet. Platila bych 159,- měsíčně 3 roky, celkem jsem to spočítala na cca 5700,-. Nevíte o tom někdo? Je v tom nějaký chyták? Těch 159,- měsíčně mi přijde za ty služby (plus splátku tabletu) hrozně málo? Děkuji za odpověď.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praktikyo2
hodnocení

4x

Ano O2 nabízí nejlevnější tablet skutečně za 159,- měsíčně (+299 hned, celkem 5989,- za 3 roky) o2.cz/... ale bez jakéhokoliv paušálu (ten platíte zvlášt). Obchodáci to umějí tak podat že až když jim to odsouhlasíte zjistíte že žádný paušál v ceně vám nenabídli to je jen vějička když ptáčka lapají.

praktikyo2

PS ten neomezený paušál je dalších 899-1599 měsíčně (podle omezené rychlosti dat)

hodnocení

Teda DĚKUJU MOC! Mně to přišlo hned podezřelé, jak na mě ta baba tlačila. Nabízela mi to opravdu úplně jinak - jen placení 159,- 36 měsíců, a v tom že budu mít neomezené volání, neomezené SMS a neomezený internet. A pořád po mně chtěla osobní údaje, opakovaně. Mám dojem, že kdybych jí odsouhlasila to své jméno a RČ, tak jsem měla smlouvu platnou. Teda to je takové svinstvo!

leeta
Všude jinde ho mají skoro o 2000 Kč levnější, jestli ten tablet opravdu chcete...
tablety.heureka.cz/...

hodnocení

0x
A co s tím krámem budeš dèlat? Co když je to VGA TN krám s androidem 4.4?
Druhá otázka, potřebuješ k němu data?
Mít na člověka víc jak jedny data je dle mě kra jněnevýhodné. A pikud vůbec potřebiheš být snímmimo wifi
hodnocení

Já to myslela pro rodiče, táta už má takovej starej krám. Jasně, že dvoje neomezený data nepotřebuju, to jsem se jí hned ptala, jestli si teda ty na mobilu budu moct zrušit, na to mi opakovaně odsekla, to si pak vyřešíte s kolegou... No, dneska už se neozvala *smich*

fgh
hodnocení

0x

159 za neomezeny internet + splatku tabletu? Hahaha to chci taky. Asi jen spatne kladete obchodnikovi otazky. On vam chtel prodat tablet

hodnocení

JÁ JSEM OTÁZKY NEKLADLA. Zavolala a tohle všechno na mě vychrlila ta neodbytná baba, přesně jak to píšu, nekecám. Vlastně jjo, pak jsem se ptala, chtěla jsem si to ověřit. Odpověď: ano, budete mít neomezené volání, SMS i neomezená data, platit budete 159,- měsíčně. A asi třikrát po mě mámila odsouhlasení jména a rodného čísla. Šmejdka zas...á. Škoda, že už dneska nezavolala, řekla bych jí něco od plic.

hodnocení

0x
Doporučuju od šmejdů o2 odejít. A zvůbec, zrušit si volání přes paušál, má zkušenost je že to je svazující (u o2 dvojnásob a drahé)
A pro spostu případů i dražsí.
Čisty kredit jezase cenový nesmysl(i kdyby to bylo 2.50/min) , sle mydlím virzuálního opetarátora s "balíčky". Stále je to bez smlouvy , ale balíčky typicky za měsíc jsou cenově lepsí. Chce to pravidelně dobijez kredit

albert*
hodnocení

0x

Ta paní nemusela být ani přímo z O2, některé společnosti nebo jednotlivci se za ně vydávají a přitom pouze přeprodávají jejich produkty. Mě se to stalo u jiného operátora, neustále mě volali a nabízeli výhodné balíčky a když jsem se zeptal přímo v jejich prodejně, tak mi řekli, že s tím nemají nic společného. Když zase někdo volal, tak jsem se zeptal, jestli jse přímo od toho operátora a ten člověk zavěsil a už se od té doby nikdo neozval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]