Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dnes mi volala paní z O2 (mám u nich paušál i domácí internet) s nabídkou nového tabletu 10", byla by v něm prý SIM na neomezené volání, SMS a neomezený internet. Platila bych 159,- měsíčně 3 roky, celkem jsem to spočítala na cca 5700,-. Nevíte o tom někdo? Je v tom nějaký chyták? Těch 159,- měsíčně mi přijde za ty služby (plus splátku tabletu) hrozně málo? Děkuji za odpověď.
Ano O2 nabízí nejlevnější tablet skutečně za 159,- měsíčně (+299 hned, celkem 5989,- za 3 roky) o2.cz/... ale bez jakéhokoliv paušálu (ten platíte zvlášt). Obchodáci to umějí tak podat že až když jim to odsouhlasíte zjistíte že žádný paušál v ceně vám nenabídli to je jen vějička když ptáčka lapají.
Teda DĚKUJU MOC! Mně to přišlo hned podezřelé, jak na mě ta baba tlačila. Nabízela mi to opravdu úplně jinak - jen placení 159,- 36 měsíců, a v tom že budu mít neomezené volání, neomezené SMS a neomezený internet. A pořád po mně chtěla osobní údaje, opakovaně. Mám dojem, že kdybych jí odsouhlasila to své jméno a RČ, tak jsem měla smlouvu platnou. Teda to je takové svinstvo!
159 za neomezeny internet + splatku tabletu? Hahaha to chci taky. Asi jen spatne kladete obchodnikovi otazky. On vam chtel prodat tablet
JÁ JSEM OTÁZKY NEKLADLA. Zavolala a tohle všechno na mě vychrlila ta neodbytná baba, přesně jak to píšu, nekecám. Vlastně jjo, pak jsem se ptala, chtěla jsem si to ověřit. Odpověď: ano, budete mít neomezené volání, SMS i neomezená data, platit budete 159,- měsíčně. A asi třikrát po mě mámila odsouhlasení jména a rodného čísla. Šmejdka zas...á. Škoda, že už dneska nezavolala, řekla bych jí něco od plic.
Ta paní nemusela být ani přímo z O2, některé společnosti nebo jednotlivci se za ně vydávají a přitom pouze přeprodávají jejich produkty. Mě se to stalo u jiného operátora, neustále mě volali a nabízeli výhodné balíčky a když jsem se zeptal přímo v jejich prodejně, tak mi řekli, že s tím nemají nic společného. Když zase někdo volal, tak jsem se zeptal, jestli jse přímo od toho operátora a ten člověk zavěsil a už se od té doby nikdo neozval.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.