Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemame signal na tv

Od: hankas® odpovědí: 5 změna:
Dobry den. Na chate nemame signal na tv. Vysilac je za kopcem. Da se s tim neco delat? Dekuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud máte na chatě signál mobilního telefonu, máte řešení na stole. Jen to něco stojí.

hodnocení

2x

Mám vysílače dost nešikovně, ale tchýně ještě hůř.. je v "díře" mezi třemi vysílači.

Řešení jsou:

- jiný vysílač

- satelit

- internetová tv

- TV přes kabel (např. O2 a starou telefonní linku...)

olinl
hodnocení

1x

Další možnost je chytat signál "odrazem" od jiných staveb či kopců-obnáší to točit anténou do té doby, než něco "chytíte", případně pozvat antenáře se "spektrákem"-vyhledá ten signál za vás. Je nutná anténa se zesilovačem.

sasa*

měl jsem podobný problém- ale kde nic není ani smrt nebere!Můžeš mít zesil jaký chceš! Chce to hledat a hledat...

hodnocení

0x

Taky mám doma velkej a silnej vysílač blízko, ovšem za kopcem. Není jiná možnost, než chytat uplně jiný vysílač.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]