Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Telefon Nokia 500 se nechce zapnout. Co mám dělat?

Od: metodejondrs* odpovědí: 3 změna:
Našel jsem ve svém sklepě telefon Nokia 500. Dal jsem telefon nabít. Okamžitě jak jsem ho připojil začalo blikat tlačítko menu.
Zmáčkl jsem vypínač a telefon se spustil. Potom jsem ho vypnul a stejný den už se nespustil. Další den se opět spustil večer jsem ho znovu vypnul a už se nespustil. Po roce jsem ho znovu zkusil zapnout a nic. Tlačítko menu při připojení nabíječky už nebliká. Lze to nějak opravit nebo se to musí zanést do servisu?
Za odpovědi budu velmi rád.

Telefon Nokia 500 se nechce zapnout. Co mám dělat?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

5x

Dobrý den, nechte tu baterku v mobilu nabíjet celou noc, protože bude zcela vybitá a zkuste přístroj zapnout až ráno. Nebo je baterie už tak špatná, že se vůbec nenabije a pořídíte si tam novou. Zdravím!

metodejondrs*
hodnocení

Už funguje ale nesmí se vypínat

karel556*
hodnocení

0x
Baterie je už prostě po smrti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]