Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem rádcům , neorientuju se co je vše teď na trhu. Hledám nějaký smartphone hlavně na používání aplikací a serfování na webu. Hodilo by se asi 6+ Ramky a nějaký solidní procesor. V nabídce na mně vyskočí tuna mobilů podle těhle filtrů nicméně nemůžu si vybrat. Často je v recenzích uváděnej super foťák a to je něco co já nepotřebuju.
Máte někdo nějaké doporučení?
Děkuji
Díky za doporučení už ty telefony porovnávám. Ještě jedna otázka dá se nějak poznat zda li ty telefony maj 64bit systém? nebo už se všecko dělá v 64b? Měl sem před pár lety 6Lite myslím a měla 32 systém a musel sem kupovat novější kvůli pár aplikacím.
pokud nemáte zásadnější podmínky, doporučil bych Realme nebo Poco.
datart.cz/... - návykový displej
nejsem si jist, kolik se vám ukazuje na webu... já tam mám VIP (což je jednoduché získat), takže takhle...
Navíc Datart má každý den nebo každý klik na jejich web nabídku slevového kuponu - jednou 100, jindy 200,- ...
9 Pro vypadá pěkně já to hledal u mimozemštana a tam mi to ukázalo jen 6BG verzi a ještě za víc peněz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.