Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výkoný smartphone za dobrou cenu není potřeba dobrý foťák

Od: clovicek® odpovědí: 7 změna:

Ahoj všem rádcům , neorientuju se co je vše teď na trhu. Hledám nějaký smartphone hlavně na používání aplikací a serfování na webu. Hodilo by se asi 6+ Ramky a nějaký solidní procesor. V nabídce na mně vyskočí tuna mobilů podle těhle filtrů nicméně nemůžu si vybrat. Často je v recenzích uváděnej super foťák a to je něco co já nepotřebuju.

Máte někdo nějaké doporučení?

Děkuji

doplněno 05.05.23 12:56:

Díky za doporučení už ty telefony porovnávám. Ještě jedna otázka dá se nějak poznat zda li ty telefony maj 64bit systém? nebo už se všecko dělá v 64b? Měl sem před pár lety 6Lite myslím a měla 32 systém a musel sem kupovat novější kvůli pár aplikacím.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

zdravím ,

jaký je váš rozpočet?

jaký smarphone máte doposud?

hodnocení

Představoval bych si něco do 10 tisíc , teď mám po manželce Redmi 9 4GB a už naráží na limity Ram a občas se i zasekává a neraguje při spuštění více aplikací. Ten bych si nechal jako pracovní , případně na hudbu do auta a nový telefon hlavně na aplikace bankovnictví atd.

už je vše ve 64bot neboli vicejadrové procesory

hodnocení

3x

pokud nemáte zásadnější podmínky, doporučil bych Realme nebo Poco.

datart.cz/... - návykový displej

doplněno 05.05.23 13:15:

nejsem si jist, kolik se vám ukazuje na webu... já tam mám VIP (což je jednoduché získat), takže takhle...

Navíc Datart má každý den nebo každý klik na jejich web nabídku slevového kuponu - jednou 100, jindy 200,- ...

Výkoný smartphone za dobrou cenu není potřeba dobrý foťák
hodnocení

9 Pro vypadá pěkně já to hledal u mimozemštana a tam mi to ukázalo jen 6BG verzi a ještě za víc peněz.

Mám POCO X3 NFC 6/128

Za lepší/stejnou cenu, lepší procesor, větší baterka, nfc, 120hz displej, FM rádio, infraport, mnohem rozšířenější telefon(více krytů, náhradních dílů apod..)

gsmarena.com/...

Použitý se dá sehnat za 3 tisíce v perfektním stavu=nový.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]