Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nová televize

Od: ferax® odpovědí: 11 změna:
Zdravím, mám devět let bez problémů televizi Samsung, i když funguje, přeci jen se set-top boxem to není ono. Tak bych zkusil už výměnu. S ohledem na místo ve stěně, mám televizi 43". Prohlížel jsem co by se mi hodilo a vychází mě dvě značky. Samsung QE 43Q60B, nebo TCL 43c635. Recenze vychází zhruba nastejno, cenově také. Máte někdo s nimi zkušenost? Díky.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

0x
43 je strasne malo, pokud se na ni nekouka z metru. Ale pokud to jinak nejde, tak 43c735 je obrazove vyrazne lepsi nez ty dve, je levnejsi a k tomu 5 let zaruka od vyrobce.
sasa*

Od kdy je 108cm úhlopříčka málo a koukat se na ní z metru? Doporučené hodnoty vzdálenosti na inetu říkaj něco jiného!

Pokud by na to neviděl ani z metru, mohl by si vzít dalekohled (nebo rovnou mikroskop)... I to doporučení je divné- jako tvrdit. že ta a ta má lepší zobrazení, ale to nechám na jiných. Z důvodu záruky samozřejmě ano!

re4zon
Neslovickar laskave. Abys poznal fullhd od 4k, musis od toho pri tak male uhlopricce sedet cca 1,3m. Abys z filmu neco mel, na 2m je naproste minimum 55, lepe 65. Pochybuju, ze tazatel sedi bliz. Jestli tobe staci videt hybajici obrazek, cum si na to treba sousedovi pres ulici. A jestli veris tomu, ze kazda televize ma stejny obraz, zajdi si na ocni nebo k neurologovi, evidentne je neco hodne spatne.
petr2

No neco bude možná špatne s tebou...To jsou dobry bludy.Na 2 m minimalne 55 abys z filmu neco mel a jeste lepsi 65 pak ten film bude lepši ..ach jooo.Kdyz ten film bude totalni picovina tak te nezachrani ani uhlopřicka 100 metru.A kdyz to bude pěknej film tak ho klidne odkoukám na starym CRT.Ale je vidět že masáž lidi o velikosti uhlopříček,domácích kinech kdy vrtulnik lítá v pokoji je na ovce učná.

sasa*

další pan chytrej a co tam dávaj tak lákavýho - zprávy? kriminálky. Na neuro jsem byl - větší množství theta aktivity

. Oční v pohodě Dovolím si pane fajnšmekr tvrdit, když ti zrychtujou telku v nižším rozlišení a rozštelujou( řádně nenastavěj)

třeba 16k , tak poznáš leda ... , jako 70% zákazníků! Vzal jsem lahev od Cinzana a nalil do ní Tesavelu. Nechal podchladit, a pak přišel rádobyexpert. No to je fakt rozdíl, origoš, no ty naše srág..ry to se nedá vůbec srovnávat. No a bylo

po všem...

re4zon
Doporucuju obema dvema jit fnukat o tom jak davaji kraviny a co kdo chlasta z jaky flasky nekam do skupiny podobnych lobotomiku a necpat se do otazky na vyber televize.
petr2

Jasne my jsme lobotomíkové a ty tam máš sekanou.Stacil Tvuj nazor ze na 2 metry minimalne ! 55 ale radsi 65...to uz bylo hned jasný že pán je fajšmekr.Dal bych ti 65 a posadil Tě 2 metry od ni a nechal te koukat třeba celý odpoledne na tenis.Za chvili by jsi kvičel že tě bolí za krkem a kroutil se jak semafor.Ale vlastně jde o zážitek

re4zon
Na 65 koukam z 2 metru bezne. Na 122 koukam ze 3,5. Kvicis tu akorat ty, kaspare. Kdybys mel vlastni mozek a ne tabulky z praveku, mozna bys neplacal kraviny. Ale mozna nemas pohyblive oci jako normalni lidi a cumis jen rovne pred sebe, pak te logicky boli za krkem. A abych ti uz konecne zavrel hubu, tak se podivej na web Samsungu. Pokud jsi liny nebo neschopny ho najit, usnadnim ti to - pro 65 doporucuji presne 2m.
bery*
Když to čtu, tak mě napadá jediný vysvětlení neshody na velikosti úhlopříčky - že se tady pletou dohromady palce a centimetry, ze jo? Ja na starou 43" plazmu koukám ze cca 3,5m, stejně jako dřív na 63cm crt a ještě dřív 37cm crt :) Na poslouchání zpráv u večeře je to uplne jedno :)

hodnocení

0x
Feraxi - " přeci jen se set-top boxem to není ono". Jen špatná zkušenost s T mobilem před pár lety. Nová televize, přišel technik z T mobilu to zprovoznit a začal mi tam cpát jejich set top box, samozřejmě za penízky. Na mou otázku proč, když Tv kartu umí, mi sdělil, že to musí být, že jejich karty jsou specifické a jejich seťák je nutnost... Totéž u routeru. A´t nedopadnete podobně, nová Tv a set top :(
hodnocení

Myslel jsem to tak, že se set-top boxem je televize trochu omezená jen na příjem několika kanálů. A s ohledem na věk stávající televize, koupím přístroj, který dokáže trochu víc.

Mezi tím už jsem objednal TCL 43C735.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]