Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HTC touch diamond-problém se sms

Od: nolee odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

mám telefon HTC touch diamond, ale zhruba před 4 dny mi přestal ukazovat a ukládat odeslané sms a všechny hovory. Navíc příchozí sms se mi v konverzaci neřadí zasebou jak přicházejí ale různě se zařazují. Nevíte kde by mohl být problém?

Díky za odpověď Jünglingová

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

zlejdacan*
hodnocení

0x

Máte oficiální originální firmware v telefonu, anebo jste si jej flashovala na jinou verzi? Pokud jste si verzi ROM měnila, podívejte se na stránce této ROM na řešení problému, je velice pravděpodobné, že někdo další na něco podobného již narazil.

Pokud jste s telefonem nic nedělala a je stále v záruce, reklamujte jej.

Pokud již v záruce není, doporučuji nahrání neoficiální verze ROM. Stránka xda-developers.com poskytuje nejvíce ROM pro smartphone zařízení. Například forum.xda-developers.com/... je v češtině anebo forum.xda-developers.com/... forum.xda-developers.com/... forum.xda-developers.com/...

takže si celkem můžete vybírat. Na postup flashování se dostanete taky na stránkách xda-developers. Přistupujte k flashování s respektem, pokud nechcete mít jen drahé těžítko. Ale pokud dodržíte celý postup, není se vůbec čeho bát.

Prostě asi takto: pokud je telefon v záruce, ať to vyřeší servis. Pokud není, nahrejte si tam ROM vytvořenou rovnou přímým uživatelem vašeho telefonu, který přesně věděl, co chce od svého telefonu a co mu vadí.

Nezapoměňte si ale zkopírovat VŠECHNA data na počítač

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]