Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznám heslo nového mobilu

Od: janapau odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

poradil by mi prosím někdo, co mohu dělat? Mám zcela nový telefon. S dcerou jsme jej nastavily a daly jsme heslo k zámku obrazovky. Mobil jsem ale nepoužívala, nechala jsem si ještě starý. Teď si nepamatuji nastavené heslo... Nemám v telefonu ani SIM kartu, ani google účet, nic nejde spustit, vše vyžaduje heslo... Co mám dělat?

Děkuji za pomoc.

doplněno 23.04.23 12:58:

Je to Samsung Galaxy M 13

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

2x

Zkus Tovární nastavení(Faktory reset)- Jak provést tvrdý/...

janapau
hodnocení

Děkuji, zkoušela jsem asi stokrát, ale telefon se vždy jen restartuje, vůbec mě to neukáže to nastavení. Vůbec nevím, co mačkám špatně :(

olinl

Zkus během toho "restartu" držet Vypínací(Power) tlačítko tak dlouho, dokud se neobjeví tři nabídky UI(uživatelské rozhraní), u Honoru mi to funguje, mohlo by i u tvého mobilu.

Nejspíš je potřeba držet déle. Podívejte se na videa.

111®
hodnocení

0x
Příště si to heslo napiš.
janapau
hodnocení

To si piš, že napíšu :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]