Nejste přihlášen/a.
Mám dojem, že zaměňuješ dva pojmy.
1) Koš jak je v počítačích.
2) Záloha fotek (a jiných souborů) v cloudu, to je někde na Internetu jako jsou úložiště od Google či nabízí výrobci mobilů jako Xiaomi. Tam se samozřejmě musíme přihlašovat.
Dle obrázku, se jedná o případ 2). "Přihlašte se ke svému účtu", ale to se jedná o úložiště (zdarma) na Internetu od Xiaomi.
Redmi 10 Note Pro tohle nedělá.
Kliknu na "galerie", "alba" v nich je složka "koš" a tam můžu volně řádit.
Ale štvou mě jiný věci: heslo po 72 hodinách s debilním vzkazem: "abyste jej nezapoměli" mě přivádí k vzteku, nevadí mi to, že to chce prostě heslo, ale ať se to teploušsky nestará o mou paměť . To je i odpověď na druhou část dotazu, kdo asi tak vymýšlí tyhle kraviny ..
Zkus zadat dotaz i na poradnu Xiaomi Přidat nový dotaz/... případně pročti příspěvky na tomto webu ohledně koše a přihlašování.
Přístup do koše - odemčít začal používat i iPhone, mám dojem že to je od 1.1.2023, asi nějaké nařízení evropské unie pro koše vloni to nedělalo...
Nicméně, pokud neznáte autentifikaci, tak asi telefon není váš.
Je to naprosto správně, co když v koši je něco, co nemá cizí - jiný vidět? Co je správný majitel asi má klíče od svého bytu, od svého telefonu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.