Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koš v mobilu - chce to přihlášení

Od: astik odpovědí: 6 změna:
Když se chci v Xiaomi Redmi 5 Plus podívat do koše a případně obnovit fotku, tak to má mě řve, až se přihlásil je svému účtu. Do háje, do jakých účtu zase? Já chci jen obnovit svoji vyhozenou fotku ze svého koše! V PC kliknu a fotka je zpátky! Kdo vymýšlí tyhle kraviny?
Koš v mobilu - chce to přihlášení

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Mám dojem, že zaměňuješ dva pojmy.

1) Koš jak je v počítačích.

2) Záloha fotek (a jiných souborů) v cloudu, to je někde na Internetu jako jsou úložiště od Google či nabízí výrobci mobilů jako Xiaomi. Tam se samozřejmě musíme přihlašovat.

Dle obrázku, se jedná o případ 2). "Přihlašte se ke svému účtu", ale to se jedná o úložiště (zdarma) na Internetu od Xiaomi.

hodnocení

0x

Redmi 10 Note Pro tohle nedělá.

Kliknu na "galerie", "alba" v nich je složka "koš" a tam můžu volně řádit.

Ale štvou mě jiný věci: heslo po 72 hodinách s debilním vzkazem: "abyste jej nezapoměli" mě přivádí k vzteku, nevadí mi to, že to chce prostě heslo, ale ať se to teploušsky nestará o mou paměť . To je i odpověď na druhou část dotazu, kdo asi tak vymýšlí tyhle kraviny .. *alene*

olinl
hodnocení

0x

Zkus zadat dotaz i na poradnu Xiaomi Přidat nový dotaz/... případně pročti příspěvky na tomto webu ohledně koše a přihlašování.

popper
hodnocení

0x

Přístup do koše - odemčít začal používat i iPhone, mám dojem že to je od 1.1.2023, asi nějaké nařízení evropské unie pro koše :) vloni to nedělalo...

Nicméně, pokud neznáte autentifikaci, tak asi telefon není váš.

Je to naprosto správně, co když v koši je něco, co nemá cizí - jiný vidět? Co je správný majitel asi má klíče od svého bytu, od svého telefonu...

hodnocení

0x

a už vůbec ne že by fotka z telefonu se objevila v koši počítače a naopak

astik
hodnocení

Vím že je rozdíl PC a mobil. Chci jen říct, že když jdu do koše v PC, nemusím se přihlašovat. Proč musím v mobilu? Je to můj mobil, nedala jsem žádný přístup k tomu, aby jsem si zálohovala fotky na internetu. Myslela jsem si, že ten koš je v něm vnitřním úložišti, do kterého nikomu nic není! Jako v PC. Mám koš na ploše a nikdo (doufám) k němu nemá přístup! Nechci kvůli každé volné mít na vše účet, heslo... To už je na palici! Už jsem naštvaná z těch pitomejch cookies, reklam... A teď ještě nemůžu si svého koše bez účtu. Můžete si o mně myslet že jsem naivní..., ale fakt už mě to všechno štve. Jinak díky za odpovědi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]