Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přenos zálohy mobilu na nové zařízení

Od: dedabrno® odpovědí: 5 změna:

Musím se už rozloučit s nefunkčím mobilem Motorola moto E6i. Zálohy jsem včas uložil přes Google - úložiště- zálohy pod názvem Motorola e6i.

Zítra zprovozním nový REALME C21Y 32 GB, ale mám starost jak přenést zálohovaná data z GOOGLE, zkušenosti s tím nemám, dosud jsem přenášel jen na stejný mobil. Děkuji za každý návod nebo doporučení..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tak pokud nemá nižší verzi androidu tak by to teoreticky šlo přenést bez problémů stačí se přihlásit do google účtu a dál Vám to cestu ukáže. Co všechno tam máte zálohované?

hodnocení

Kontakty, SMS.

děkuji

Tak to by vám mělo normálně jít za předpokladu že se jedná o vyšší nebo stejnou verzi androidu

hodnocení

0x
Kontakty, kalendář se přenesou automaticky. Sms a výpis volání umí aplikace přímo od googlu určená právě pro přenos. Měla by se ti nabídnout po zapnutí nového telefonu. Jestli máš nastaveno zálohování ve starém mobilu, přenese se i nastavení některých aplikací. Kdyby se sms nepřenesly, jsou na to speciální appky zdarma (třeba sms backup restore).

111®
hodnocení

0x
Neumi stary prenos na blizko? To se pak jen telefony polozi vedke srbe nabo na sebe a prenese se vse.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]