Nejste přihlášen/a.
Jake jsou to TV značky Hisense a TLC, myslim jako po stránce kvality obrazu a pod.? Anebo radějí jit do značek LG nebo Panasonik? A je lepší LED,QLED, OLED...?Chci si koupit novou TV 55" uhlopříčka nevím jakou.V obchodě mi připadá obraz na všech stejně.Poraďte jakou značku vybrat? Ty 2 značky jsou sice levnější ale pokud nejsou kvalitní tak si připlatím.Děkují za vaše rady k výběru tv .
My máme TLC s androidem z Datartu od Vánoc a absolutní spokojenost. Předtím jsem měli nějakou menší LG. Obraz je dokonalý. Podlemě tam nemůže být moc rozdíl, protože technologi LED je všude stejná. Rozdíl by byl leda LED proti plazmě. Mezi LED a QLED a OLED rozdíl prakticky nepoznáš. Za mě určitě TLC. A androit je taky super, předtím jsme měli klasickou TEV a na android jsme si rychle zvykli.
Dají se totiž pouštět filmy rovnou z internetu a pokud máte o2 internet, tak máte automaticky i O2 TV, kde lze pouštět i asi týden až dva zpětně, tuším.
Automaticky nemá te nic, O2 TV si musíte zaplatit. A na sledování internetu v televizi Android nepotřebujete.
To je omyl je to opravdu automaticky ke každému internetu. Jen stačí službu aktivovat, pokud není aktivní. Základní programy jsou zdarma (je jich asi 90 nebo kolik) navíc přístup k filmům, kde to teda nebývá žádná sláva. Paltí se až za rozšiřující balíčky. Zřejmě to nemáte, když to nevíte, ale je to opravdu zdarma k internetu. Moc lidí o tom ale neví. Také jsem se divil, ale je to skutečně tak. Máme to od vánoc tak vím o čem mluvím.
V případě že nemusí být ke sledování z internetu android, tak vám pujde O2TV i tak. Lze pouštět i přes internet bez aplikace O2TV. Ale pokud by měl tazatel extrémní zájem o O2TV aplikaci, tak musím upozornit, že na TLC tv není kompatibilní O2tv aplikace, takže to lze pouštět leda přes internetový prohlížeč. Tak to dělám i já.
Ta O2 TV aplikace na TLC ale časem prý bude (možná už je, v lednu ale ještě nebyla, pak jsem to již nekontroloval).
Pochybuji, že na nějaké televizi vám dají O2 TV zdarma, když i základní bronzová TV se musí platit. Dnes vám zdarma nikdo nic nedá, možná jen na zkoušku, na pár měsíců, aby nalákali lidi. Také mi to vnucovali.
Řešil jsem něco podobného pár let zpět. Od nákupu TLC mě nakonec odradilo, že všechny prodávané modely měly starší verzi Androidu, která už byla na TV docela těžkopádná, takže jsem nakonec zvolil Hisense.
Nicméně bych doporučil ještě jedno hledisko. Máte nebo plánujete nějakou službu VOD (Netflix, Disney +, HBO Max, atd.). Pokud ano, zjistěte si, zda daná značka a model má nativní aplikaci pro danou funkci. Toto sice odpadá u TLC vzhledem k Androidu na kterém běhá, ale jak už jsem psal, nevím jak je na tom aktuální modelová řada s provozovanou verzí. Další možností pak je Google Chromecast nebo něco podobného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.