Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych se zeptat,mám operátora Vodafone,u něj datový tarid Připojení na stálo,mobil je Sonyericson T650 s bluetooth,v notebooku mám Windows Vista a vestavěný bluetooth.Půjde to propojit tak,abych mohla přes bluetooth surfovat po mobilním internetu v notebooku? Jde to vůbec?Nebo se to musí propojit kabelem?A jak se to nastavuje?Potřebuju nějaký ovladač toho telefonu do notebooku,který z něj udělá modem?Prosím poraďte,na Vodafone jsem našla jen nastavování a konfiguraci těch USB "modemů".Dík,Linda.
Mám mezi mobily i SE podobný. Takže něco ze zkušeností:
T 650 je z roku 2007, teda vyšla v r.2007, už má HW modem, můžete přes ní na Internet. K tomu ale potřebujete do PC nebo NB nástroj pro správu mobilních telefonů Sony Ericsson, který umožňuje synchronizovat telefon s počítačem, nahrávat soubory, tvořit MMS apod. Stáhněte si z internetu Sony Ericsson PC Suite, teď je většinou k mání zadarmo verze 6.0
Já nepoužívám na připojení mobilů k počítači bluetoth,( žere to baterky a bůh ví, kdo za zdí chytá moje data). Používám jen kabel USB, ten ke každému novějšímu SE dodávají automaticky. Teď mně napadlo, že to PC Suite je většinou na CD se SW, které dávají s telefonem. Zkuste se podívat na CD, bude to jednodušší nainstalovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.