Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,poprosím o radu,mám bodovačku článků 18650 s názvem INOCKA.Je zřejmě stejná jako bodovačka BIFRC,alespon tedy provedením.Tahle bodovačka má baterii 3.7V s kapacitou cca 5000mah.Problém je,že moje baterie je špatná a nikde se mi nepovedlo najít novou.Čím bych prosím mohl tuto baterii nahradit?Netrvám na umístění přímo uvnitř bodovačky.Má smysl zkusit třeba 5 článků 18650 zapojených paralelně?Moc děkuji.
Zdravím všechny,přikládám foto bodovačky a baterie,už mne taky napadlo použít olověný akumulátor,ale nevím co by se stalo,kdyby ten modul dostal místo 4.2v vyšší napětí..Moc prosím o pomoc,bodovačka,pokud je baterie nabitá,tak první bod
je v rámci stavu baterie celkém v pohodě.Další už bohužel ne.Nevím jak tenhle typ funguje,bodovačku už jsem koupil s takovouhle baterii.Moc děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.