Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení časovače

Od: nevadomoko* odpovědí: 10 změna:
Ahoj. Poradil by mi někdo, prosím vás, jak správně zapojit nový časovač? Na první foto je momentální zapojení a původní časovač, na druhé nový časovač. Děkuji
Zapojení časovače
Zapojení časovače #2
Zapojení časovače #3

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Zapojení je úplně stejné. Ale ten žlutozelený použitý jako spínaná fáze je (bohužel častá) prasárna.
nevadomoko*
hodnocení

Je to nějak nebezpečné? Dobře, zapojím to teda stejně, až mi dorazí časovač. Děkuji

hodnocení

0x

Dejte typy starého a nového ventilátoru.. Nebo jde jen o výměnu časovače na původním ventilátoru? Pak více informací, foto, o časovačích...

nevadomoko*
hodnocení

Je to ventilátor Dospel Polo. Ten zůstává stejný, jen časovač se změní.

sasa*
hodnocení

0x

Asi vás popletou barvy. Je použit špatný typ kabelu . Přívod pro časovač - trvalá fáze, PE (modrý) a zřejmě žz není PE !

Ale jak píše kolega prasárna - spínaná fáze (přes tlačítko). Měřit, měřit.Když se v tom nevyznáš ,tak bych povolal někoho, kdo má o to páru. Je to síťové napětí!

lmgify
hodnocení

0x

Když už jsme u těch (nesprávných) žil kabelu, co je to to T?

Zapojení časovače #4
lmgify

Konečně se mi povedlo na Googlu najít alespoň jednu stránku, kde se uvádí, že T = timer, jakožto spínaná fáze. Myslel jsem, že je to něco oficiálního z normy a ne jen výrobcovo označení.

111®
hodnocení

0x
Ze by time? Tedy spuštění časovače?
toki*
15.04.23 09:55

111®
hodnocení

0x
Take by to mohlo znacit tlacitko kam pripojit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]