Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Při problému tv

Od: rene odpovědí: 10 změna:

dobrý den mám lg tv a na nabídce všech od youtube filmy jen obrázky jsou jako negativ ale když si pustím film nebo video tak to běží v pořádku seznam ne tak nnevím co stím

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Prosím přeložit do češtiny a doplnit interpunkci. Takto tomu vůbec nerozumím!

rene
hodnocení

co chcete přeložit vy jste v životě neviděl foto negativ když najedu do nabídky třeba voyo tak nabítka filmu není jak klasický obrázek ale ten negativ

111®
hodnocení

0x

tak koukej na video, protže víc se poradit nedá...

rene
hodnocení

asi tomu fakt nerozumíš a radíš

Při problému tv

111®
hodnocení

0x

nemáš někde nastaveny inverzní barvy? koukáš na to přes nějaký program?

rene
hodnocení

mám satelit a jinak vše v pořádku v nastavení tv nic jsem nenašel jak to nastavit skusím asi tovární nastavení dík za radu

olinl
hodnocení

0x
Osobně bych vyzkoušel odpojit televizi na hodinou od sítě 230 Volt, v případě že máš napáječ, tak odpojit televizi od napáječe. Další varianta-tovární nastavení..
rene
hodnocení

asi zkusím tovární nastavení v tv nastavení nic jsem nenašel jak to nastavit dík

olinl

Pokud to dělá jen při satelitním příjmači(přístroji) tak i ten můžeš "zrestartovat", případně by to mohla dělat i šňůra/kablík propojující satelitní příjmač s televizí-může být nekvalitní, někde uvnitř poškozený vodič nebo stínění zlomením či přiskřípnutím, špatně zastrčené konektory v televizi nebo sat. příjimači. Zkontroluj i zastrčení konektorů od sat. přijímače směrem k satelitní parabole.

rene
hodnocení

televize normálně běží všechny programi ale na upoutavky youtube a vše co tam je to dělá ale pak až se pustí film nebo z z youtube tak to běží normálně seznam je taky blbý musím většinou hledat podle názvu podle obrazku to prostě nejde

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]