Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám nový telefon viz.před.otazky.Telefon sem koupil přes aukro,bez návodu.Nedaří se mi najít návod cely.Tak vás prosím o otázku,jaky ma hudební player.Mám starší Huawej a tam sem používal VLC player.Chci se zeptat kde u noveho telefonu najít hud.player.Mám už stahnutou aplikaci vlc.Ten puvodní bych vymazal a nechal bych vlc.Je to možné?Zatím se videa a mp3 zobrazuji na notebpku jako přehrat Win.player.Totiž kdy si stáhnu video z you tube do telefonu,ukaže se v telefonu černa barva a spustit.Ja bych rád at se mi ukazuje obrazek z videa a tak si pustit video které chci.Tel.huawej 2019 mi ukazoval vše.Nezlobte se,pokud sem to napsal špatně,sem duchodce ale snažím se pořád naučit neco nového.Děkuji všem za odpověd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.