Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xiaumi redi 11S-jaky používa hudební player

Od: begi25® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,mám nový telefon viz.před.otazky.Telefon sem koupil přes aukro,bez návodu.Nedaří se mi najít návod cely.Tak vás prosím o otázku,jaky ma hudební player.Mám starší Huawej a tam sem používal VLC player.Chci se zeptat kde u noveho telefonu najít hud.player.Mám už stahnutou aplikaci vlc.Ten puvodní bych vymazal a nechal bych vlc.Je to možné?Zatím se videa a mp3 zobrazuji na notebpku jako přehrat Win.player.Totiž kdy si stáhnu video z you tube do telefonu,ukaže se v telefonu černa barva a spustit.Ja bych rád at se mi ukazuje obrazek z videa a tak si pustit video které chci.Tel.huawej 2019 mi ukazoval vše.Nezlobte se,pokud sem to napsal špatně,sem duchodce ale snažím se pořád naučit neco nového.Děkuji všem za odpověd.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Používám Pulasar plus. Potíž je v tom, že i když "cizí" přehrávač zamčete v RAM a vyjmete ze spořiče i optimalizace MIUI, stejně vám ho občas i v průběhu přehrávání killne.
Toho, kdo má na svědomí, že už není v systému respektováno zamčení v RAM, patří pověsit za koule do průvanu, fakt to nemohu slušněji říct.
doplněno 12.04.23 20:08: Systémový přehrávač se jmenuje Hudba a MiVideo. odinstalovat nejdou.
hodnocení

Děkuji,vaše otazka je promně španelská vesnice.Neodpověl se na moji otázku.*sok*

hodnocení

0x
Vlc je velmi dobrý přehrávač videí, audio je v něm jen okrajová záležitost, nouzovka. Nainstalujte si na hudbu Musicolet, je to skvělý přehrávač - zdarma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]