Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

T-MOBILE jsem v koncích

Od: tigrine* odpovědí: 16 změna:

Dobrý den,

rozhodla jsem se, že si aktivuji na stránkách T-mobile tarif Bav se 300, vše je mi jasné, jen nerozumím bodu 5 - výběr a nastavení sim.Proč bych si měla vybírat nové sim číslo, když jsem u T-mobilu asi 10 let a chci si pouze změnit tarif.Žádnou uzavřenou smlouvu s nimi v současné době nemám.Poraďte prosím, jsem v koncích *zed*

Děkuji, hezký den, Eva.

T-MOBILE jsem v koncích

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

klea*
hodnocení

2x

Milá Evo, podobným zoufalstvím jsem si už prošla. Rovněž jsem strávila čas pokusy o změnu přes webové stránky, chtěla jsem si ušetřit vysedávání na telefonu a poslouchání automatu.

Já jsem nakonec vytrvala a dovolala jsem se. Bylo mi suše sděleno, že mi byla automaticky prodloužena smlouva na dva roky, žádnou výhodnou nabídku jsem nedostala (mé známé nabídli volání 5 lidem zdarma) no a prý nejdřív asi za rok.

Nedávno jsem byla - cca po půl roce od tohoto mého marného pokusu - kontaktována nějakým pracovníkem call centra a ten mi nabízel asi za 500 tarif pro volání vybraným lidem zdarma. (bude to ono, jen už nevím ty částky a podrobnosti) k tomu mi sdělil, že je akce mobil za korunu, na to jsem mu řekla, že nepotřebuji, že mám svůj vlastní a jsem spokojená. Snad třičtvrtě hodiny sepisování informací po telefnou, domlouval kurýra s novou sim kartou (myslela jsem, že jí mam starou) no a nakonec mi při loučení ještě jednou nabídl ten druhý telefon a nebo jestli mám druhý telefon vlastní. to jsem zpozorněla - on mi za celou dobu nesdělil, že by to byla nová smlouva na nové číslo! takže hodina dohadování k ničemu.. Pokoušela jsem se mu vysvětlit, že nechci jiné číslo, že nehodlám plaltit svůj současný paušál a zároveň nový a náš rozhovor přešel k přemlouvání, že to využiju.

Takže závěr, jsem na TMB tak vytočená, že kdybych měla čas a sílu to řešit okamžitě odcházím jinam. (bohužel už jsem měla opakovaně problémy typu, že mi např. víc jak půl roku účtovali služby, co jsem neobjednala apod.)

marenka*

Já tomu fakt nerozumím..*zed* Mám u T-mobilu 3 telefonní čísla. Před koncem jedné smlouvy na dva roky jsem zavolala na linku a říkám: " za měsíc mi končí smlouva, co mi nabídnete?" Došli jsme k tarifu přátelé síť nesíť, 450,- Kč měsíčně se sms a voláním na 5 čísel zadarmo, i když jsou u jiného operátora. Říkám jí, hezké, ale drahé. Sama mi nabídla, že se to dá udělat za 375,-Kč, že mi nacvakne do systému to, že jsem si tu změnu tarifu aktivovala přes e-shop. Tak jo, zeptala se, jestli chci nový telefon, nebo zvýhodnění HIT (20% levnější volání). Telefon jsem nechala, řekla jsem si o zvýhodnění HIT. Náš hovor skončil tím, že prvním zavoláním kamkoliv zaktivuji nový tarif a smlouvu na 2 roky mi ještě pošlou poštou. To bylo vše.

U druhého telefonu, co má manžel, jsme měli tarif za 800,- měsíčně. Tak jsem zase volala na infolinku, čekala jsem asi 20 minut na spojení, to je pravda, ale dovolala jsem se. Říkám, tenhle tarif už nechci, manžel z tohodle telefonu moc nevolá, jaký máte nejlevnější, nejnižší. Řekli mi že tarif 250,-. Změna byla vyřízena za 10 minut.

U třetího telefonu, který má dcera, skončila smlouva na dva roky, běžela poté asi měsíc na neurčito. Poté mě kontaktoval t-mobile s nabídkou. Prodloužila jsem výhodně smlouvu na rok, absolutně bez problémů, s tím že jsem tam zablokovala premium sms, placené linky a nabídky prodejců se změnami tarifu. Tak nevím. Neměla jsem problém za celých 8 let co jsem u nich.

tigrine*
hodnocení

T- mobile mě už začíná pěkně štvát.Asi přejdu ke konkurenci.Jsem jejich stálým zákazníkem asi 10 let, každý měsíc platím cca 600,- a nikde žádné zvýhodnění... :( Jsou to zloději.

zlejdacan*

Sice asi s křížkem po funuse, ale třeba se to někomu ještě zhodí. Zajděte si na prodejnu a natvrdo jim řekněte to, co jste psala tady. Že jste u T-mobile už deset let, průměrně za měsíc platíte 600 a nic pro vás nedělají. Vyložte karty na stůl a jak na vás budou vytahovat ty jejich kraviny s ceníkama co vám můžou nabídnou, řekněte, že vám nejde o normální ceny, ale o nabídku pro stálé zákazníky. Nabídku, která je sice pod pultem, ale je tam. A pokud s něčím nepřijdou, půjdete ke konkurenci.

Pokud tam bude sedět nějaká natvrdlá osoba, která si furt dokola už podesáté pojede tu svoji písničku, normálně se sbalte a zkuste to na někoho jiného jiný den.

Sice nabízí slevu tuším 15% na rok po internetu, ale já dostal takhle slevu na dva roky 10%. Chtělo to jen si na ně párkrát otevřít pusu a pohrozit jim, že odejdu k jinému operátorovi, pokud se s ničím nevytasí. A to jsem u Tmobile teprve dva roky a platil jsem pod 300. Ve vašem případě bych si rovnou řekl po tom, co si takto dohodnu slevu i o telefon za korunu.

marenka*

Přesně tak, tohle říkám pořád. *palec*Jak mi končí smlouva, zavolám, řeknu končí mi smlouva, co mi nabídnete. Teď mám "ukecanou" smlouvičku, která měla stát 450,- měsíčně za 300,- a volám na 5 čísel skoro pořád a v ceně. Jo a asi 4 trička za bonus body.

marenka*
hodnocení

0x

Já si tarify měním zavoláním operátorovi. ;) Posledně byla nějaká sleva na paušál, ale jenom přes e-objednávku, ale samotná operátorka mi řekla, že mi tu slevu na půl roku dá jako kdybych si to vyřizovala on-line.;)

tigrine*
hodnocení

Já jsem taky chtěla přes operátora, ale tam jaksi... no přes hodinu zkoušení jsem to vzdala, pořád mají obsazíno... *kafe*

fidonet*

t-mobile hodinu obsazeno? Tomu snad ani nevěřím. Já se na ně obracím se vším, Dokonce je občas i sprdnu, když po mně chtějí moje data a iniciály. Na to aby vám poradily nastavení je jim ukradené jaké jejich číslo používáte. Od toho tam sedí, aby vám pomohli, a pokud chcete nastavení, tak po sdělení vašich iniciál, vám to i nastaví. Nenechávejte se odbýt.

doplněno 31.05.10 10:55:

p.s. podle toho, co z obrazku vyčtu a čtu co píšete ODHADUJI / domnívám se, že jste si zadala NOVOU službu a ne jen Změnu. Ale je to jen má doměnka, ale myslím že to bude to co vás trápí. Přechod jsem dělal taky na netu a šlo mi to se starým číslem. Taky ho mam cca 10 let ... .. .

tigrine*
hodnocení

Měla jsem paušál HIT 250 na 2 roky, dva roky uplynuly, předělai mi HIT 250 na KREDIT 250, KTERÝ JÁ CHCI ZMĚNIT NA BAV SE, S TÍM, ŽE MI ZŮSTANE STARÉ ČÍSLO.

fidonet*

číslo vam 100% zustane

tigrine*
hodnocení

Z čeho tak usuzujete?Na obrázku, který jsem přiložila je znázorněno, že si mám vybrat telefonní číslo :( nerozumím tomu

marenka*

Taky mám z toho pocit, že jste si zadala novou službu, nový balíček. Jste na T-mobilu přihlášená? Registrovaná? Tam by měla být jednoduchá nabídka změnit tarif. *nevi*

doplněno 31.05.10 13:48:

Teď koukám že ne. Zaregistrujte se pod svým telefonním číslem a dál půjde všechno jak po másle. ;)

doplněno 31.05.10 13:54:

Takhle se vám to po registraci ukáže ;)

marenka*
31.05.10 13:54

obrázek

T-MOBILE jsem v koncích #2

Mařenko pravdu díte.

Až se slečna zaregistruje tak to bude jinačí.

Jinak bych chtěl tazatelce doporučit ať telefonování (čekání) na operátora nevzdáva po 10 minutách. Většinou je to tak že kdyby počkala tak po další minutě by to operátor už zvedl. Jestli jste takhle vyzkoušela 6 hovorů po 10 minutách tak potom je mi jasný že hodinu nikdo nereagoval.

Hlavu vzhůru a pevný nervy. *uspech*

doplněno 31.05.10 13:59:

Teď ale koukám že asi zaregistrovaná je.

marenka*

Jo to jsem se přehlídla. To se omlouvám. *hi* Je pravda, že po deseti minutách vypnout a zkusit znovu je hloupost. Při každém novém zavolání se člověk zařadí do nové fronty. Hledala jsem přímé číslo, to bylo normální 9 ti místné, pro klienty Tmobilu. Tam to bylo hned. *plac*

tigrine*
hodnocení

Samozřejmě že jsem zaregistrovaná, ale na obrázku jsem údaje vymazala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]