Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Anténní kabel

Od: ponty odpovědí: 4 změna:
Zdravím mám dotaz.
Mám tuto zásuvku. Na levo d zdířky tv je zapojen kabel od antény z půdy. Natahoval jsem druhý kabel do tdi na tv, jelikož nemám sokl a nechtěl jsem kabeláž po zemi je možné ten druhý kabel zapojit do zásuvky bez konektoru?

Anténní kabel

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasa*
hodnocení

0x

Ano, jestli si neděláš srandu. Zásuvka je průběžná. Přívod koaxu od antény doprava , pokračování k další zásuvce

vlevo (šipka ven)...Proč bys zapojoval bez konektoru? Jinak zkus ten koax od antény zapojit rovnou do TV - pro zkoušku.

ponty
hodnocení

Radši se ptám jestli to jde
Dávál jsem kabel do zdi a nechtěl jsem aby to cucelo venku

111®
hodnocení

0x
Kabel od antény patri pod šroubek kde je šipka ke sroubku. Pod šroubek s sipkou ven patri kabel co pokracuje dal. Zapojit nafotit a ukazat sem. Nafotit txp zásuvky. Neni zaduvka jako zasuvka.
doplněno 09.04.23 09:22: Jo a ze to nejede jak to mate zapojeno je správně, je to vladtnost zásuvky a říká se tomu oddělovací útlum a ten ma byt velky aby se neprojevovako špatné zapojeni do konektor ve společné anténě.
ponty
hodnocení

Děkuji moc. Rozumná odpověď, člověk co normálně odpoví
Foto dodám

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma zapojení antény

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]