Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit nového tlačítka v Opera mini?

Od: tomkk® odpovědí: 3 změna:
Zdravím, po aktualizaci Opera mini (mobil android, já blbec zapomněl na zlaté pravidlo nikdy neaktualizovat, pokud to funguje, všechny změny jsou vždy k horšímu) se mi na spodní liště Opery mini, zrovna tam, kde bylo často používanè tlačítko přepínání listů, objevilo nové tlačítko tvaru kopačáku, kterým se spouští zobrazení výsledků fotbalové ligy. Asi nějaký trapný aprílový žert vývojářů. Nevíte, kde se ten nesmysl dá vypnout?
doplněno 08.04.23 17:24: Anglicky se to jmenuje "live scores", nechápu, kde se to tam vzalo.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus "dospělejší" sestru Opery. Má taky možnost nastavit na kliknutí komprimaci dat, nevidím jaksi důvod držet se Opery Mini. Jinak to zlaté pravidlo lze porušit, ovšem před tím si udělej zálohu. Např v Total Comanderu, ale i mnoha dalších aplikacích můžeš zálohovat aktuální instalační apk soubor jakýchkoliv nainstalovaných aplikací. V případě problému uděláš downgrade. Jinak k dotazu - prolez nastavení. Pokud nenajdeš, jsou různé alternativní stránky k Google play(např f-droid a další), kde jsou aplikace ke stažení - tam si najdeš starší verzi. Instalaci pak ale samozřejmě uděláš po povolení neznámých zdrojů.

hodnocení

Olnou Operu jsem zkusil, ale zdá se, že neumí import záložek a rychlých odkazů z Opera mini. Což je docela problém, mám desítky vlastních rychlích odkazů. Taky jsem tam zatím nenašel nastavení stupně úspory dat. Už jsem ji kdysi používal a nakonec jsem přešel raději k mini. Po starší verzi jsem se už díval, ale zdá se, že nepůjde přeinstalovat bez smazání aktuální, tedy nového importu všeho. Ten sice nějak funguje, ale vše je pak vždy přeházené.
hodnocení

Omg, rychlých.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]