Remoska a ETA pečenka pracují na stejném principu. Pečenka má nepatrně vyšší spotřebu, ale tím, že má čtvercový tvar, více se tam vejde. Osobně preferuji pečenku. Co se týká kvality, jsou na stejné úrovni.
Říkám - nemlich to samý. Má to jen vypínač. Ale není to nějaký problém, funguje skvěle. Pokud chcete regulovat teplotu, Eta vyráběla výborný výrobek - pečící pánev 0160, i tu máme, má to odnímatelný termostat, funguje to výborně
Remoska peče z vrchu a pečenka ze spodu.Když je pečenka stará,začne mít poškozený povrch a jídlo se v ní může začít připalovat.Takže já bych se přimlouvala za remosku.
Máte v pojmech trošku ,,eine bo*del´´ Pečenka je fakt skutečně to samé, co Remoska. Jo - pardon - není , je to hranatý. Ale taky to topí deklem, stejně jako ta Remoska. Spodem topí - bavíme li se o ETA - právě ta pánev 0160, ta má topné těleso zespodu a je pravda, že protože se to dělalo ještě za socíku, měly staré kusy problém s teflonem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.