Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit fleku za sklem telefonu?

Od: longhorse odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,potřeboval bych pomoc.Stala se taková smutná věc.Včera jsem utíral telefon děckým ubrouskem a objevil se za sklem na displeji flek v rohu telefonu.Můžete mi poradit,jak se toho zbavit.Děkuji za odpověďi.Krásné Velikonoce všem.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vindex
hodnocení

4x

Pokud je to za ochranným sklem, tak sundat očistit a vysušit. Pokud je to ale na displeji, můžete to maximálně zkusit nechat vysušit. Bohužel, pokud flek zůstane, budete se s tím muset naučit žít, nebo vyměnit celý display. Nateklo to do obrazovky a s tím nic neuděláte.

hodnocení

4x

Podle mě to za pár dní vyschne..Manželovi se stalo před pár dny něco podobného, čekal hovor a byl zrovna ve vaně a od mokré ruky taky flek..

Dnes už je tam jen nepatrný flíček, každým dnem to vysychá, telefon funguje normálně.

kmet
hodnocení

2x

Vyměnit ochranné sklo.

hodnocení

2x
Nejde vytlačit smérem ven ke kraji?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]