Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
hledám zařízení na zrcadlení obrazu, musí být kompatibilní s nativním zrcadlením obrazovky v Android 13.
Nevím přesně o jakou technologii se jedná, předpokládám že to bude jeden z těchto - Chromecast, Miraplay, DLNA
Zrcadlení by fungovalo skrz HDMI na staré TV, rozlišení ani ne FHD, jen nějakých 1376xnějaký drobný.
Chci přes to pouštět filmy na YT, nebo VLC přehrávač.
Zařízení musí mít podporu pro přenos zvuku přes HDMI.
Jinak jsem se koukal na
Nevím jestli je to dobrá volba, moc se v tomhle nevyznám, rád si nechám poradit, díky.
Nevím, ale koupil jsem na zkoušku levnou napodobeninu chromecastu, která teda ani nepodporovala chromecast, jen Airplay a Aircast a zrcadlení šlo, do té doby, než jsem spustil video, v tom okamžiku se to video automaticky začalo přeposílat do toho castu, namísto obyčejného zrcadlení.
Byl v tom problém, to video samotné se nechtělo pustit, vypadalo to, jak kdyby to vyloženě nepodporovalo přenos videa z aplikace, sám dobře vím, že některé zařízení nemají podpora např. Netflixu jak při castu tak jinak. Proto se taky ptám.
A když kouknu na cenu Chromecastu 4, který je momentálně v Androidu 13 - tzn. moje nejpoužívanější zařízení, je cena okolo 1200,-
za tuhle cenu už mám i ten TV stick od Xiaomi, který by měl mít více funkcí, než jen obyčejné zrcadlení již jednoho zapnutého zařízení.
Tak logicky přece, pokud ta technologie umí zrcadlení obrazovky, tak bude umět i video samotné, ne? Když jsem připojen na obrazovku skrz nativní nastavení Androidu a jdu na YouTube, začnu hrát video, tak se automaticky začne přenášet dané video do té TV, na kteoru jsem již připojen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.