Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamknutá trouba u modelu co nemá mít zámek

Od: nomohakon® odpovědí: 4 změna:
Mám sporák co se zamknul, i když to nemá umět. Jak to odemknu? Zkoušel jsem odpojení od elektřiny, podržení různých tlačítek. Model na fotce.
Zamknutá trouba u modelu co nemá mít zámek
zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasa*
hodnocení

2x

Pravda- jak si přišel na to , že zámek nemá. Strana 8 návodu - aktivace a deaktivace dětského zámku! Ono je lepší návod nečíst a zeptat se zde.

hodnocení

Jé hele, chytrý kecy. Tem zámek jsem předpokládal že nebude protože je to primitivnější model.
sasa*

To nejsou žádný kecy- to je fakt,že je třeba číst návody! Myslet -předpokládat znamená... vědět.

hodnocení

Tak pardon, zámek to mít má, jen je debilně schovanej, a už je odemknuto (ohřev na nulu a 5 vteřin podržet ikonu hodin).

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]